Menu
EUR
Chocolade Sinaasappel Bonbons

Chocolade Sinaasappel Bonbons

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Chocolade en sinaasappel, een heerlijke combinatie die het beste in elkaar naar boven halen. Deze bonbons maak je samen met de keukenmachine in een handomdraai. Superleuk om cadeau te geven of natuurlijk om lekker zelf van te genieten ;)

(voor ongeveer 15 bonbons)

Wat heb je nodig?

Bereiding:

Maal de havermout en zonnebloempitten in de keukenmachine fijn.

Verwijder de pitten uit de dadels en voeg deze samen met de cacao en de sinaasappel fruitspread aan het havermout-zonnebloemmengsel toe. Laat de machine draaien tot alles samenkomt tot een bal.

Rol balletjes van het mengsel en laat ze in de koelkast minimaal 60 minuten stevig worden.

Smelt dan de chocolade au bain marie en doop de balletjes met een vork in de chocolade, zodat ze helemaal met chocolade bedekt zijn. Laat ze uitlekken op een velletje bakpapier.

Laat de bonbons in de koelkast helemaal stevig worden en bewaar ze in een afgesloten bakje in de koelkast.

Chocolade Sinaasappel Bonbons op bord

Smakelijk!

Handtekening Maartje


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!