Chocolade Sinaasappel Bonbons

Chocolade Sinaasappel Bonbons

Chocolade en sinaasappel, een heerlijke combinatie die het beste in elkaar naar boven halen. Deze bonbons maak je samen met de keukenmachine in een handomdraai. Superleuk om cadeau te geven of natuurlijk om lekker zelf van te genieten ;)

(voor ongeveer 15 bonbons)

 

Wat heb je nodig?

 

Bereiding:

Maal de havermout en zonnebloempitten in de keukenmachine fijn.

 

Verwijder de pitten uit de dadels en voeg deze samen met de cacao en de sinaasappel fruitspread aan het havermout-zonnebloemmengsel toe. Laat de machine draaien tot alles samenkomt tot een bal.

 

Rol balletjes van het mengsel en laat ze in de koelkast minimaal 60 minuten stevig worden.

 

Smelt dan de chocolade au bain marie en doop de balletjes met een vork in de chocolade, zodat ze helemaal met chocolade bedekt zijn. Laat ze uitlekken op een velletje bakpapier.

 

Laat de bonbons in de koelkast helemaal stevig worden en bewaar ze in een afgesloten bakje in de koelkast.

 

 

Smakelijk!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed