Over ons

Leuk dat je meer over Puur Mieke wil weten! Hieronder stellen we ons team graag aan je voor:

 

Puur Mieke           

Mieke Hendriks

Ik ben Mieke, eigenaresse van Puur Mieke. Naast mijn bezigheden met de webshop ben ik ook visagiste, hormoonfactortrainer en trotse moeder van Daan en Anouk. 

 


Met Puur Mieke wil ik mijn kennis en passie voor puur leven delen, in de breedste zin van het woord!

Die passie is ooit begonnen voor mezelf. Ik heb het altijd interessant gevonden om te onderzoeken waar de producten die ik gebruik nu eigenlijk uit bestaan. Dat is begonnen in de tijd dat ik een eigen kapsalon had en over ging stappen op natuurlijke producten. Tijdens deze zoektocht werd ik niet echt vrolijk. Als mensen toch eens wisten wat er allemaal in onze voeding en gebruiksartikelen wordt gestopt! Veel mensen weten het niet en dat is ook niet zo gek, schadelijke stoffen krijgen een vaag E-nummer of ze worden met een moeilijke term op de verpakking beschreven. Ook wordt de consument tegenwoordig voor de gek gehouden met 'Ik kies bewust' en andere misleidende termen.

Met mijn website wil ik iedereen op een eerlijke en betrouwbare manier adviseren in het gebruik van pure producten. Hier vind je alle informatie over pure voeding en pure producten op het gebied van verzorging en make-up, maar ook gebruiksartikelen.

Het is mijn passie en mijn doel om te blijven leren, zoeken en ontdekken welke producten het beste voor jou zijn. In mijn webshop vind je dan ook alleen maar producten waar ik volledig achter sta. Alle producten zijn door mij persoonlijk op elk bestandsdeel nagekeken.


backoffice medewerkster van Puur Mieke           

Deni Huijbers

Hallo, ik ben Deni en werk sinds juni 2016 als backoffice medewerker bij Puur Mieke.


Ik ben verantwoordelijk voor de administratie en samen met mijn collega's werk ik aan de backoffice van de webshop. Het behandelen van klantvragen, de voorraad van de webshop op peil houden en de gehele administratie houden mij fulltime bezig! 

Ik hou erg van reizen en probeer ik graag nieuwe recepten uit!marketing medewerker bij Puur Mieke           

Suzanne Thijssen

Ik ben Suzanne en werk net als mijn collega Deni sinds juni 2016 bij Puur Mieke.


Naast dat ik mede verantwoordelijk ben voor de backoffice van de webshop, houd ik me voornamelijk bezig met marketing, communicatie en design.

Ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Cuijk en ben altijd wel bezig met voeding en gezondheid. Bij ons staat er elke week wel weer iets nieuws op tafel. Werken bij Puur Mieke geeft mij veel inspiratie en energie om hier nog bewuster mee om te gaan.

Verder maak ik graag verre reizen, ben ik creatief en loop jaarlijks de Nijmeegse Vierdaagse :)


backoffice medewerkster bij Puur Mieke    

Sanne Bergmans

Ik ben Sanne en werk sinds maart 2018 als backoffice medewerker bij Puur Mieke. 

Ik ben erbij gekomen ter ondersteuning voor de backoffice van de webshop. Daarnaast neem ik het ontwerpen van de communicatie middelen van Puur Mieke voor mijn rekening. 

Ik woon in Odiliapeel en ben in 2012 getrouwd. Inmiddels heb ik twee kindjes waarbij voeding natuurlijk altijd een uitdaging is ;) en dagelijks een grote rol speelt binnen elk gezin.

Ik heb lange tijd in de horeca gewerkt om overdag voor onze kindjes te kunnen zorgen, maar vind het erg leuk dat ik nu weer mijn opleiding en ervaring in de reclame in mag gaan zetten.

Ik kijk samen met jullie uit naar nog vele, leuke en inspirerende magazine's!backoffice medewerker bij Puur Mieke    

Kim Korbmacher

Ik ben Kim en werk sinds april 2019 als backoffice medewerker bij Puur Mieke. 

Ik ben verantwoordelijk voor de backoffice van de webshop en zet mezelf in voor een goede en snelle klantenservice! Samen met mijn collega’s zorg ik er ook voor dat de voorraad van de webshop wekelijks wordt aangevuld.

Ik woon samen met mijn man en dochtertje in het dorpje Zeeland. In onze tuin hebben wij een moestuintje gemaakt met diverse soorten fruit en groenten die ik samen met het gezin bijhoud.

Zo ben ik dagelijks bezig met puur & gezond eten!Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »