Over ons

Leuk dat je meer over Puur Mieke wil weten!

Met Puur Mieke wil ik iedereen op een eerlijke en betrouwbare manier adviseren in het gebruik van pure producten. Je vind in de webshop niet alleen alles over voeding en supplementen, maar ook verzorgingsproducten, gebruiksartikelen en boeken.

Daarnaast vind je in onze blog uitgebreide informatie over verschillende onderwerpen en ook deel ik vaak gezonde recepten.

Alle producten bij Puur Mieke zijn:

  • Glutenvrij
  • Lactosevrij
  • Vrij van geraffineerde suiker
  • Vrij van slechte e-nummers
  • Gistvrij
  • GMO-vrij
  • Sojavrij
  • Waar mogelijk biologisch
  • BPA-vrij
  • Vrij van weekmakers

Je kan bij Puur Mieke dus zorgeloos en met een gerust hart winkelen, want ik heb alles al voor je nagekeken.

Ook fijn om te weten, als je een bestelling bij ons plaatst wordt deze plasticvrij en zo milieuvriendelijk mogelijk verpakt. We gebruiken hiervoor uitsluitend gerecycled papier. Zelfs ons glaswerk wordt verpakt met speciaal gestanst papier. Om je pakketje stevig dicht te plakken gebruiken we plasticvrije ECOtape, waardoor de gehele verpakking bij het oud papier kan. 


Hieronder stelt het Puur Mieke team zich graag even aan je voor:


Puur Mieke            

Mieke Hendriks

Ik ben Mieke, eigenaresse van de webshop Puur Mieke. Naast mijn dagelijkse bezigheden voor de webshop ben ik trotse moeder van Daan en Anouk. 

 

 

In 2013 heb ik Puur Mieke opgericht om hier mijn kennis en passie te delen voor een puur leven, in de breedste zin van het woord.

Deze pure passie is ooit begonnen voor mezelf. Ik heb het altijd interessant gevonden om te onderzoeken waar producten die ik gebruik nu eigenlijk uit bestaan. Dit was in de tijd dat ik een eigen kapsalon had en over ging stappen op natuurlijke producten. Naast kapster bracht ik als visagiste ook make-up aan bij mijn klanten en ook daarvoor ging ik op zoek naar gezondere alternatieven.

Tijdens deze zoektocht werd ik niet echt vrolijk. Ik dacht alleen maar: als mensen toch eens wisten wat er allemaal in onze voeding en gebruiksartikelen wordt gestopt... Om mijn onderzoek te verdiepen en te begrijpen wat voeding en schadelijke stoffen met je lichaam kunnen doen, volgde ik o.a. een opleiding tot trainer Hormoonfactor en de cursus Kind en (op)voeding.

Dat veel mensen niet weten wat er in onze voeding en gebruiksartikelen wordt gestopt vind ik niet zo gek. Schadelijke stoffen krijgen een vaag e-nummer of ze worden met een moeilijke term op de verpakking beschreven. Ook wordt de consument voor de gek gehouden met allerlei misleidende termen. 

In mijn webshop vind je dan ook alleen maar producten waar ik volledig achter sta en zijn alle producten door mij persoonlijk op elk bestandsdeel nagekeken.marketing medewerker bij Puur Mieke           

Deni

Ik ben Deni en werk sinds juni 2016 als backoffice medewerker bij Puur Mieke.


Ik ben verantwoordelijk voor gehele inkoop en samen met mijn collega's werk ik aan de backoffice van de webshop. De voorraad van de webshop op peil houden, nieuwe producten inkopen, contact onderhouden met onze leveranciers en ondersteunen van het klantenserviceteam houden mij fulltime bezig! 

Ik hou erg van reizen en probeer graag nieuwe recepten uit!marketing medewerker bij Puur Mieke           

Suzanne Thijssen

Ik ben Suzanne en werk net als mijn collega Deni sinds juni 2016 bij Puur Mieke.


Naast dat ik mede verantwoordelijk ben voor de backoffice van de webshop, houd ik me voornamelijk bezig met marketing, communicatie en design.

Ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Cuijk en ben altijd wel bezig met voeding en gezondheid. Bij ons staat er elke week wel weer iets nieuws op tafel. Werken bij Puur Mieke geeft mij veel inspiratie en energie om hier nog bewuster mee om te gaan.

Verder maak ik graag verre reizen, ben ik creatief en loop jaarlijks de Nijmeegse Vierdaagse :)


backoffice medewerkster bij Puur Mieke    

Sanne Bergmans

Ik ben Sanne en werk sinds maart 2018 als backoffice medewerker bij Puur Mieke. 

Ik ben erbij gekomen ter ondersteuning voor de backoffice van de webshop. Daarnaast neem ik het ontwerpen van de communicatie middelen van Puur Mieke voor mijn rekening. 

Ik woon in Odiliapeel en ben in 2012 getrouwd. Inmiddels heb ik twee kindjes waarbij voeding natuurlijk altijd een uitdaging is ;) en dagelijks een grote rol speelt binnen elk gezin.

Ik heb lange tijd in de horeca gewerkt om overdag voor onze kindjes te kunnen zorgen, maar vind het erg leuk dat ik nu weer mijn opleiding en ervaring in de reclame in mag gaan zetten.

Ik kijk samen met jullie uit naar nog vele, leuke en inspirerende magazine's!backoffice medewerker bij Puur Mieke    

Kim Korbmacher

Ik ben Kim en werk sinds april 2019 als backoffice medewerker bij Puur Mieke. 

Ik ben verantwoordelijk voor de backoffice van de webshop en zet mezelf in voor een goede en snelle klantenservice! Samen met mijn collega’s zorg ik er ook voor dat de voorraad van de webshop wekelijks wordt aangevuld.

Ik woon samen met mijn man en dochtertje in het dorpje Zeeland. In onze tuin hebben wij een moestuintje gemaakt met diverse soorten fruit en groenten die ik samen met het gezin bijhoud.

Zo ben ik dagelijks bezig met puur & gezond eten!   

Mariella

Ik ben Mariella en werk sinds oktober 2018 als hoofd magazijn bij Puur Mieke. 

Samen met mijn team zorg ik ervoor dat jouw pakketje met veel liefde en zorg wordt ingepakt. Ik was altijd al erg geïnteresseerd in voeding en door mijn werk bij Puur Mieke ben ik hier nog bewuster door geworden. Ik hou ervan om nieuwe dingen uit te proberen en vind het bijzonder om te ervaren wat een gezonde lifestyle voor je lichaam kan betekenen.   

Vivian Megens

Ik ben Vivian en werk sinds september 2019 als magazijn medewerker bij Puur Mieke. 

Samen met mijn man John en twee kinderen woon ik in Gemert. Een druk huishouden met twee pubers en een Mechelse herder die luistert naar de naam Keetje. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met interieur en styling, luister ik graag naar muziek en sta ik graag in de keuken. Daarnaast zorg ik, een paar avonden in de week, samen met mijn collega's dat jullie pakketjes met zorg en liefde worden ingepakt.   

Monique van der Ven

Ik ben Monique en werk sinds december 2019 als financieel medewerker bij Puur Mieke. 

---   

Kim Donkers

Ik ben Kim en werk sinds juli 2019 als assistent backoffice bij Puur Mieke.    

Guus Goossens

Ik ben Guus en werk sinds januari 2018 als magazijn medewerker bij Puur Mieke.    

Lisanne Adam

Ik ben Lisanne en werk sinds april 2018 als magazijn medewerker bij Puur Mieke.    

Sem van Lankveld

Ik ben Sem en werk sinds december 2018 als magazijn medewerker bij Puur Mieke.    

Pleun Wammes

Ik ben Pleun en werk sinds februari 2019 als magazijn medewerker bij Puur Mieke.    

Bram Goossens

Ik ben Bram en werk sinds februari 2019 als magazijn medewerker bij Puur Mieke.    

Amelia Schouten

Ik ben Amelia en werk sinds november 2019 als magazijn medewerker bij Puur Mieke.    

Pepijn Mermans

Ik ben Pepijn en werk sinds januari 2020 als magazijn medewerker bij Puur Mieke. Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »