Sparen voor korting

Punten sparen bij je bestelling en deze bij je volgende bestelling direct omzetten naar een korting! Vanaf nu is dit ook bij Puur Mieke mogelijk. Ook kun je extra punten sparen met refer-a-friend, deel je unieke code en spaar 75 punten. Lees snel verder hoe alles precies werkt :)

Hoe spaar ik punten?

Voor elke euro die je bij Puur Mieke besteedt (verzendkosten uitgezonderd), krijg je één punt.
Dus € 1,00 is 1 punt, € 22,00 is 22 punten etc. De punten worden automatisch voor je bijgehouden en kun je terugvinden op je account-dashboard (inloggen op je account bij puurmieke.nl) onder het kopje Loyaliteitsprogramma.

Let op:

 • Om punten te sparen of te gebruiken, dien je een account te hebben bij Puur Mieke en ook daadwerkelijk ingelogd te zijn.
 • Bij bestellingen boven de € 50,00 ontvang je automatisch gratis verzending. Kom je door het inwisselen van de kadobon onder de € 50,- dan wordt er € 4,95 voor de verzending gerekend.
 • De punten die je opbouwt met je huidige bestelling kun je niet direct inwisselen, je spaart voor korting op een volgende bestelling. Je kunt maar 1 kortingscode per bestelling ingeven.

Hoeveel korting krijg ik?

Jouw gespaarde punten leveren korting op bij een bestelling. Vanaf 100 punten kun je al een kortingscode/kadobon aanmaken. Elk gespaarde punt staat voor € 0,03 aan korting. Voor 100 punten ontvang je dus een kadobon van € 3,00

Hoe wissel ik mijn gespaarde punten in voor korting?

Bij een bestelling kun je, je gespaarde punten inzetten en ontvang je korting.

Kadobon aanmaken
Log in op je account bij Puur Mieke door op inloggen te klikken rechtsboven op de pagina. Scroll naar beneden en vul in het veld Loyaliteitsprogramma – Kadobon het aantal punten in dat je wilt omwisselen. Klik op de knop Kadobon en je persoonlijke code wordt aangemaakt. Na een paar minuten wordt de kadobon in het overzicht van het loyaliteitsprogramma weergegeven. Vanuit hier kun je hem kopiëren en gebruiken bij je bestelling.

Kadobon inwisselen
Shop je bestelling bij elkaar en ga naar het winkelmandje rechtsboven op de pagina. Hier zie je alle producten die je wilt bestellen onder elkaar. Scroll naar beneden en vul in het vakje Kortingscode jouw persoonlijke kortingscode en klik op toepassen. Je ziet dat de korting dan direct wordt verrekend.

Even samengevat:

 • Iedereen die ingelogd is met een Puur Mieke-account bouwt spaarpunten op
 • Bij iedere aankoop ontvang je spaarpunten
 • Elke euro is goed voor 1 spaarpunt (verzendkosten tellen niet mee)
 • De spaarpunten zijn niet inwisselbaar voor contant geld en gelden alleen in de webshop
 • Geannuleerde/niet betaalde bestellingen komen niet in aanmerking voor spaarpunten
 • Indien producten geretourneerd worden of zijn, zullen de eventuele toegekende spaarpunten worden gecrediteerd
 • Spaarpunten zijn niet overdraagbaar
 • Puur Mieke is gerechtigd wijzigingen toe te brengen in deze voorwaarden
 • Bij vermoeden van misbruik is Puur Mieke gerechtigd wijzigingen aan te brengen in het (persoonlijke) puntensysteem en/of puntenaantal.

Spaar nu voor extra punten met refer-a-friend!

Ben je enthousiast over Puur Mieke en wil je dit graag delen met je familie en vrienden? Dan kun je vanaf nu extra punten sparen met de refer-a-friend mogelijkheid!

Op jouw accountpagina staat onderaan een unieke persoonlijke code. Jij kunt deze code aan iedereen geven die graag eens kennis wil maken met Puur Mieke. Zij ontvangen met de code 5% korting op hun eerste bestelling en jij spaart hier vervolgens 75 punten mee, die ongeveer gelijk staan aan €2,25. Makkelijker kan niet :)

De 5% korting is alleen geldig voor nieuwe klanten van Puur Mieke.

De opgebouwde punten worden automatisch aan je loyaliteitsprogramma op je accountpagina toegevoegd en kun je daar ook omzetten naar een kadobon.

 


Kom je er niet uit of heb je vragen, laat het ons weten, we helpen je graag!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »