Sparen voor korting

Spaarpunten sparen bij je bestelling en deze bij je volgende bestelling direct omzetten naar een korting? Vanaf nu is dit ook bij Puur Mieke mogelijk. Ook kun je extra spaarpunten verdienen met de 'Vertel een vriend mogelijkheid: deel je unieke code en krijg 75 spaarpunten. 

Lees snel verder hoe alles precies werkt :)

Hoe spaar ik spaarpunten?

Om punten te kunnen sparen moet je een account hebben(of aanmaken) bij Puur Mieke. Wanneer je een bestelling plaatst, log je in op deze account en daarmee worden de punten automatisch bijgeschreven op jouw account.

Voor elke euro die je bij Puur Mieke besteedt (verzendkosten uitgezonderd), krijg je één spaarpunt.
Dus € 1,00 is 1 spaarpunt, € 22,00 is 22 spaarpunten etc. De spaarpunten worden automatisch voor je bijgehouden en kun je terugvinden in de speciale Spaarpunten-app die je linksonder op de homepage zit staan (de roze knop met de muntjes en het aantal gespaarde punten).

Let op:

 • Om spaarpunten te sparen of te gebruiken, dien je dus een account te hebben bij Puur Mieke en ook daadwerkelijk ingelogd te zijn.
 • Bij bestellingen boven de € 35,00 ontvang je automatisch gratis verzending. Kom je door het inwisselen van de cadeaubon onder de € 35,- dan wordt er € 4,95 voor de verzending gerekend.
 • De spaarpunten die je opbouwt met je huidige bestelling kun je niet direct inwisselen, je spaart voor korting op een volgende bestelling. Je kunt maar 1 kortingscode per bestelling ingeven.

Hoeveel korting krijg ik?

Jouw gespaarde spaarpunten leveren korting op bij een bestelling. Vanaf 100 spaarpunten kun je al een kortingscode/kadobon aanmaken. Elk gespaarde spaarpunt staat voor € 0,03 aan korting. Voor 100 spaarpunten ontvang je dus een kadobon van € 3,00

Hoe wissel ik mijn gespaarde spaarpunten in voor korting?

Bij een bestelling kun je, je gespaarde spaarpunten inzetten en ontvang je korting.

Cadeaubon aanmaken
Log in op je account bij Puur Mieke door op inloggen te klikken in de Spaarpunten-app of via de knop rechtsboven op de pagina. Klik vervolgens links in het menu van het de Spaarpunten-app op de knop cadeaubon aanmaken. Hier kun je kiezen voor 3 standaard cadeaubonnen, of als je helemaal naar beneden scrollt heb je en mogelijkheid om zelf het aantal punten/ bedrag te bepalen. Na een paar minuten wordt de cadeaubon in het overzicht van de Spaarpunten-app weergegeven. Vanuit hier kun je hem kopiëren en gebruiken bij je bestelling.

Cadeaubon inwisselen
Shop je bestelling bij elkaar en ga naar het winkelmandje rechtsboven op de pagina. Hier zie je alle producten die je wilt bestellen onder elkaar. Scroll naar beneden en vul in het vakje Kortingscode jouw persoonlijke kortingscode en klik op toepassen. Je ziet dat de korting dan direct wordt verrekend.

Even samengevat:

 • Iedereen die ingelogd is met een Puur Mieke-account bouwt spaarpunten op
 • Bij iedere aankoop ontvang je spaarpunten
 • Elke euro is goed voor 1 spaarpunt (verzendkosten tellen niet mee)
 • De spaarpunten zijn niet inwisselbaar voor contant geld en gelden alleen in de webshop
 • Geannuleerde/niet betaalde bestellingen komen niet in aanmerking voor spaarpunten
 • Indien producten geretourneerd worden of zijn, zullen de eventuele toegekende spaarpunten worden gecrediteerd
 • Spaarpunten zijn niet overdraagbaar
 • Puur Mieke is gerechtigd wijzigingen toe te brengen in deze voorwaarden
 • Bij vermoeden van misbruik is Puur Mieke gerechtigd wijzigingen aan te brengen in het (persoonlijke) spaarpuntensysteem en/of spaarpuntenaantal.

Spaar nu voor extra spaarpunten met Vertel een vriend!

Ben je enthousiast over Puur Mieke en wil je dit graag delen met je familie en vrienden? Dan kun je vanaf nu extra spaarpunten ontvangen met de Vertel een vriend mogelijkheid!

In jouw Spaarpunten-app staat op de beginpagina (Spaarpunten) jouw persoonlijke code. Jij kunt deze code aan iedereen geven die graag eens kennis wil maken met Puur Mieke. Zij ontvangen met de code 5% korting op hun eerste bestelling en jij spaart hier vervolgens 75 spaarpunten mee, die ongeveer gelijk staan aan €2,25. Makkelijker kan niet :)

De 5% korting is alleen geldig voor nieuwe klanten van Puur Mieke.

De opgebouwde spaarpunten worden automatisch aan jouw spaarpunten-app op je accountpagina toegevoegd en kun je daar ook omzetten naar een cadeaubon.

De refer-a-friend code kan bij elke bestelling worden ingezet, behalve in combinatie met een lopende kortingsactie met code. Er kan namelijk maar 1 code per bestelling worden ingevoerd in ons systeem.


Kom je er niet uit of heb je vragen, laat het ons weten, we helpen je graag!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »