Menu
EUR

Nano mineralen platina

Bevorder je mentale balans met nano platina

In meer of mindere mate heeft iedereen het edelmetaal platina nodig. Doordat je lichaam niet in staat is platina zelf aan te maken, kun je het enkel via voeding of supplementen aanvoeren. Helaas bevat onze voeding tegenwoordig steeds minder essentiële voedingsstoffen, en hierop is platina allerminst een uitzondering. Je lichaam gebruikt platina onder andere om de prikkeloverdracht tussen je zenuwcellen te bevorderen, maar ook als krachtige antioxidant kan platina je lichaam helpen bij het beschermen tegen schadelijke processen waaraan je lichaamscellen onderhevig zijn. Kortom, het inzetten van elementair nano platina aan je dagelijkse huidverzorgingsritueel is geen overbodige luxe.

1 Producten
Toon:
The Health Factory Nano Platina - (Colloïdale) Nano mineralen
The Health Factory
Nano Platina - (Colloïdale) Nano mineralen
Gezuiverd water met 10mg/l (10ppm) ultrakleine deeltjes platina. Verder niets.
62,95 52,02
Toon 1 - 1 van 1

Wat is elementair platina precies?

Elementair platina is zuiver platina in zijn natuurlijke vorm. Het bevat dus geen verontreinigingen of verbindingen met andere elementen. Zuiver platina is bovendien heel goed bestand tegen corrosie en oxidatie, en zodra het mono-atomisch is verliest het zijn typische metaaleigenschappen en wordt platina een supergeleider. Mono-atomisch houdt overigens in dat een stof bestaat uit een molecuul dat slechts één atoom heeft.

Platina wordt in zijn zuivere vorm ook wel metallisch platina genoemd. Metallisch platina wordt als onschadelijk aangemerkt, echter kunnen bepaalde platinaverbindingen wel degelijk gezondheidsschade veroorzaken. Frappant detail hieraan is overigens dat platinaverbindingen zoals cisplatine juist veelvuldig worden ingezet als medicijn bij de behandeling van kanker. Dit wetende is het dus niet zo verwonderlijk dat dergelijke medicijnen doorgaans aanzienlijke bijwerkingen veroorzaken.

Hoe gebruik je nano platina?

Nano platina dien je uitwendig in te zetten als dagelijkse huidverzorging. De elementaire platina deeltjes zijn dusdanig klein dat ze in staat zijn om je lichaamscellen op die manier bescherming te bieden tegen verschillende schadelijke processen. Nano platina is in staat huidveroudering tegen te gaan, de vernieuwing van cellen te stimuleren en vrije radicalen onschadelijk te maken.

Waar kun je nano platina kopen?

In onze webshop bieden we je nano platina aan van The Health Factory. Zij produceren 100% biologisch nano platina, dat bovendien volledig vrij is van hulp- en geurstoffen. Het kopen van mono-atomisch nano platina bij Puur Mieke geeft je hiermee de garantie dat je een mengsel van zuiver water en pure elementaire platinadeeltjes in handen hebt, en dus geen schadelijke platinaverbindingen of andersoortige verontreinigingen.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta
Mijn account
Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!