Contact

Let op: Door drukte bij Postnl kan het zijn dat je bestelling een dag later bezorgd wordt.

 

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

In deze onzekere tijd wil ik jou als gewaardeerde klant natuurlijk ook op de hoogte houden over hoe wij omgaan met de situatie in Nederland. Waar mogelijk wordt er door mijn collega's thuisgewerkt en we nemen extra voorzorgsmaatregelen voor onze inpaktoppers. Er wordt met regelmaat extra ontsmet en we houden de regels van het RIVM in acht.

 

We beseffen heel goed dat in deze tijden het online winkelen vaak de voorkeur heeft en daarom willen we voor je klaarstaan. We zijn daarom ook gewoon bereikbaar zoals je van ons gewend bent. Helaas is het momenteel niet mogelijk om je pakket bij ons magazijn te Boekel op te halen. We willen je vragen voor een van de andere bezorgmogelijkheden te kiezen.

 

We doen ons uiterste best om de voorraad zo optimaal mogelijk te houden en vragen om je begrip als er producten niet op voorraad zijn. Je kunt ons natuurlijk altijd bellen of mailen voor een alternatief, we helpen je graag verder.

 

*

 

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. 

 

Telefoonnummer: 085-3030730
Mail: [email protected]

 

Je kan ons ook een bericht sturen via de chat op de website. Je ontvangt op werkdagen altijd binnen 24 uur een antwoord.

 

Onze openingstijden:

Maandag 9:00 - 16:30
Dinsdag 9:00 - 16:30
Woensdag 9:00 - 16:30
Donderdag 9:00 - 16:30
Vrijdag 9:00 - 16:30

 

Op deze dagen en tijden is het ook mogelijk om je bestelling af te komen halen.

 

Ons adres:

Puur Mieke BV
Schutboom 2B
5427CG Boekel

KvK nummer: 69956618
BTW nummer: NL858080400B01
 

Afwijkende bereikbaarheid

Met feestdagen of bijzonder zondagen in Nederland is de de bereikbaarheid en reactietijd natuurlijk anders. Met die drukke dagen vragen wij om je begrip wanneer het ietsje langer duurt.

In 2020 zijn we op de volgende dagen niet bereikbaar:

 

  • maandag & dinsdag 24-25 februari (Carnaval)
  • maandag 13 april (2e Paasdag)
  • maandag 27 april (Koningsdag)
  • donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag)
  • maandag 1 juni (2e Pinksterdag)
  • vrijdag 25 december (1e Kerstdag)

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed