Menu
EUR

Nano mineralen ijzer

Breng je ijzerwaardes razendsnel op peil met nano ijzer

Wanneer je lijdt aan bloedarmoede heb je ofwel een tekort aan rode bloedcellen, ofwel werken de aanwezige rode bloedcellen niet goed. De term bloedarmoede is dan ook enigszins misleidend gezien er geen sprake is van een tekort aan bloed, maar van een slechte kwaliteit van je bloed. De symptomen van bloedarmoede zijn vermoeidheid, een algeheel gevoel van zwakte, je kunt last hebben van duizeligheid, hoofdpijn, flauwvallen, haaruitval, bleekheid, koude ledematen en ga zo maar door. Om snel van deze vervelende klachten af te komen dien je jouw ijzerwaardes dus zo snel mogelijk op peil te brengen. Dit kun je heel eenvoudig en effectief doen met een nano ijzer supplement.

1 Producten
Toon:
The Health Factory Nano IJzer - (Colloïdale) Nano mineralen
-15%
The Health Factory
Nano IJzer - (Colloïdale) Nano mineralen
Een nieuwe generatie ijzer* Gezuiverd water met 25 mg/l (25ppm) ultrakleine deel...
65,00 59,63 55,25 50,69
Toon 1 - 1 van 1

Kent nano ijzer bijwerkingen?

Je vraag jezelf wellicht af of het gebruik van nano ijzer gevaarlijk is en of het mogelijk bijwerkingen kan veroorzaken. Het antwoord hierop is kort en bondig; nee. Er zitten geen bijwerkingen aan het gebruik van nano ijzer, doordat nano ijzer elementaire deeltjes ijzer bevat in zijn meest pure vorm. Deze elementaire ijzerdeeltjes zijn dus niet gebonden aan een andere stof, in tegenstelling tot bijvoorbeeld ijzergluconaat of ijzersulfaat. Hierdoor wordt nano ijzer bij het juiste gebruik direct in je bloed opgenomen, waardoor het je maag of darmen nooit zal bereiken, maar het direct naar je cellen wordt getransporteerd. Deze elementaire ijzerdeeltjes bezitten een biologische beschikbaarheid van maar liefst 100%, wat er voor zorgt dat je zeer weinig nano ijzer nodig hebt om te profiteren van de voordelen. De kans op bijwerkingen als gevolg van stapeling is daardoor nihil.

Je hoeft jezelf overigens ook niet druk te maken wanneer je tijdens het gebruik van nano ijzer zwanger wilt worden of reeds zwanger bent. Het is zelfs zo dat verloskundigen nano ijzer als effectief middel inzetten wanneer een zwangere of pas bevallen vrouw veel bloed is verloren. Ook na een miskraam of curretage kan nano ijzer helpen de ijzerwaardes snel en effectief op peil te krijgen.

Echt nano ijzer kopen van hoge kwaliteit bij Puur Mieke

Nadat we heel wat uurtjes hebben gespendeerd aan het uitpluizen van informatie over nano ijzer, zijn we er bij Puur Mieke achter gekomen dat veel producenten van nano mineralen niet altijd eerlijk zijn over het product dat ze verkopen. Dit houdt bijvoorbeeld in dat producenten een product verkopen als nano ijzer, terwijl ze feitelijk vloeibare ijzervarianten zoals ijzersulfaat, ijzerfumaraat of ijzergluconaat verkopen. Het nadeel van deze vormen van gebonden ijzer is dat ze een stuk minder goed door je lichaam worden opgenomen in vergelijking met elementair ijzer, en ze bovendien kunnen zorgen voor allerlei vervelende bijwerkingen. Daarom verkopen we in onze webshop enkel nano ijzer van The Health Factory. Nano ijzer van The Health Factory bestaat namelijk gegarandeerd enkel uit zuiver water en ijzer in elementaire vorm.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!