Blog over Biologische- en Hypoallergene voeding

Natuurlijke Zonnebrand - Alga Maris

Natuurlijke Zonnebrand - Alga Maris

Afgelopen najaar kwam ik op de BioBeurs uit bij de stand van Laboratoires de Biarritz. Ik heb alle producten uitgeprobeerd en was direct enthousiast! De producten hebben een hele fijne substansie en ruiken fijn. En wat heel belangrijk is, vooral bij natuurlijke zonbescherming, het laat geen witte waas achter.

Heb jij ook last van straling?

Heb jij ook last van straling?

Ik ervaar al jaren last van straling. Wanneer ik mezelf lang blootstel aan apparaten die gebruik maken van een elektromagnetisch veld zoals een pc, mobiele telefoon maar ook bijvoorbeeld wifi of bluetooth netwerk, dan krijg ik last van hoofdpijn en vermoeidheid. Ook kan ik me slechter concentreren, krijg tintelingen in mijn handen en ervaar meer spanningen en stress.

Natuurlijke Schmink

Natuurlijke Schmink

Onze klantenservice krijgt geregeld de vraag of wij ook natuurlijke (kinder)schmink verkopen. Dus toen we op de Biofach beurs bij de stand van Namaki Cosmetics kwamen waren we direct super enthousiast! Dit was precies wat we zochten.⁠ Natuurlijke schmink op waterbasis in mooie kleuren. Hieronder vertel ik je er alles over.

Piroche Cosmétiques - 100% natuurlijke verzorging

Piroche Cosmétiques - 100% natuurlijke verzorging

Met de veranderingen van seizoenen, veranderd ook je huid. Ikzelf merkte dat mijn gezichtshuid de laatste tijd wat droger aanvoelde en ik iets aan mijn gezichtsroutine wilde veranderen.

Piroche Cosmétiques is een exclusief Italiaans cosmetica merk dat gebruikt wordt door schoonheidsspecialisten, sauna's en hotel spa's. Ik heb al langere tijd contact met de Nederlands importeur en vond dit het perfecte moment om de producten uit de Rosalpina lijn eens te gaan testen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Powered by Lightspeed