Menu
EUR

Nano mineralen goud

Nano goud, product van de goden

Alchemisten uit vervlogen tijden wisten het al, in het Oude China gebruikte men het voor spirituele en fysieke doeleinden, en de Azteken beschouwden het als product van de goden. Nano goud, ook wel colloïdaal goud of goudwater genoemd, kan worden gezien als één van de meest krachtige en waardevolle supplementen. Het kan bevorderend werken op je hersenfuncties, is een zeer krachtig antioxidant en heeft de capaciteit verouderings- en ziekteprocessen te vertragen. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg is, is dit slechts een globale opsomming van de vele voordelige eigenschappen van nano goud.

3 Producten
Toon:
The Health Factory Nano Goud - (Colloïdale) Nano mineralen
-15%
The Health Factory
Nano Goud - (Colloïdale) Nano mineralen
Gezuiverd water met 10mg/l (10ppm) ultrakleine deeltjes puur 24-karaat goud. Ver...
62,95 52,02 53,51 44,22
The Health Factory Anti-Aging Glow & Shine Spray - 50ml
-15%
The Health Factory
Anti-Aging Glow & Shine Spray - 50ml
Deze Glow & Shine spray bevat gezuiverd water met 10mg/l (10ppm) ultra kleine de...
44,95 37,15 38,21 31,58
cadeautip
The Health Factory Relaxing Body & Skin set - Limited Edition
-15%
The Health Factory
Relaxing Body & Skin set - Limited Edition
Unieke set met een Relax Spray, Glow & Shine Spray en een skin pad. Verpakt in e...
67,95 56,16 57,76 47,74
Toon 1 - 3 van 3

Minuscuul kleine deeltjes atomair goud in zuiver water

Een mengsel van zuiver water en minuscuul kleine deeltjes atomair goud, dat is nano goud in een notendop. Het woord nano komt van het woord nanodeeltjes, en omvat deeltjes van een stof met een grote van 1 tot 100 nanometer. Met nano goud hebben we het dan ook over pure gouddeeltjes ter grote van goudatomen en atoomclusters, oftewel groepjes goudatomen. Deze ultrakleine gouddeeltjes zijn enkel vermengd met zuiver water, verder niets. De reden dat colloïdaal goudwater gouddeeltjes van deze afmeting bevat, heeft alles te maken met hun vermogen de bloed-hersenbarrière te passeren. En laat nou juist voorbij deze bloed-hersenbarrière een aantal van de uiterst unieke effecten van nano goud in werking treden. Zouden de gouddeeltjes een fractie groter zijn dan 100 nanometer, dan zouden ze simpelweg niet in staat zijn voorbij deze bijzondere grens te geraken.

Wat zijn de effecten van nano goud op lichaam en geest?

Allereerst is het belangrijk te weten dat elk menselijk lichaam van nature een hoeveelheid goud bevat. Denk dan uiteraard niet in hoeveelheden zoals je goud wel eens in sterke drank tegenkomt, maar in goud op atomair niveau dat zich in elke zenuwcel van je hersenen bevind. Hoe marginaal dit ook mag lijken, de aanwezigheid van dit atomair goud is echter wel van levensbelang, gezien deze negatief geladen goudatomen er namelijk voor zorgen dat je hersencellen in beweging en dus in leven blijven. Zonder deze goudatomen zou het dus onmogelijk zijn om te functioneren of zelfs ook maar te bestaan.

In dezelfde hoedanigheid als in onze hersencellen zijn deze goudatomen eveneens terug te vinden in bepaalde voedingsmiddelen. Ze zitten voornamelijk in de schil van paarse groenten en paars fruit zoals aubergines, rode druiven, zwarte bessen en pruimen. Dit verklaart direct waar dergelijke voedingsmiddelen hun goede antioxidatieve eigenschappen vandaan hebben, want nano goud is immers een zeer krachtig antioxidant.

Naast deze uiterst voorname eigenschap kan nano goud bovendien ingezet worden om zeer uiteenlopende klachten te bestrijden. De werking van nano goud is onder te verdelen op lichamelijk en geestelijk niveau.

Lichamelijk

  • Nano goud is een natuurlijke ontstekingsremmer. Bij ontstekingsziekten zoals reumatoïde artritis, peesontsteking en de ziekte van Crohn blijkt nano goud de ontstekingsbevorderende stoffen af te remmen en te reguleren.
  • Nano goud is een goede pijnbestrijder. Via de zenuwen in je lichaam ben je in staat verschillende prikkels zoals warmte, aanraking maar ook pijn te ervaren. De informatie die via je zenuwen verloopt houdt tevens verband met de werking van je spieren. Aantasting van je zenuwcellen kan ertoe lijden dat bepaalde informatie niet meer juist wordt doorgegeven, met als gevolg dat je pijn of spierzwakte kunt ervaren. Dit ziektebeeld staat bekend onder de naam neuropathie, een vervelende zenuwaandoening waar naar schatting enkele honderdduizenden Nederlanders aan lijden. Nano goud is in staat beschadigde zenuwcellen te herstellen en de prikkeloverdracht te verbeteren, met als eindresultaat een afname van pijn en een verbetering van motoriek.
  • Nano goud is een natuurlijke antibioticum en versterkt je immuunsysteem doordat het schadelijke bacteriën, virussen en schimmels doodt.
  • Nano goud stimuleert de vorming van collageen, waardoor het een positief effect heeft op je huid, botten, bindweefsels en gewrichten.
  • Nano goud gaat mutaties van je DNA tegen, waardoor het ontstaan van kankercellen kan worden voorkomen. Reeds gemuteerde cellen en DNA kunnen bovendien worden gerepareerd.

Geestelijk

  • Nano goud kan verslavingen tegengaan. Je hersenen bezitten neuronen welke in staat zijn herinneringen aan de prettige effecten van een bepaald middel op te slaan. Nano goud kan dergelijke neuronen deactiveren, waardoor de kans op een terugval bij een verslaving kan worden gereduceerd.
  • Nano goud brengt je hormoonhuishouding in balans. Dit kan bevorderend zijn voor je geheugencapaciteit, focus, helderheid van geest, emotioneel welzijn lichamelijke en geestelijke energie.

Waar kun je het beste nano goud kopen?

Ne een korte zoektocht zul je al snel merken dat nano goud op heel wat plekken te koop is. Maar of de kwaliteit van dit bijzondere tonicum altijd even goed is, dat is maar de vraag. Puur colloïdaal goud dient hoog atomisch te zijn, wat betekend dat het een concentratie gouddeeltjes dient te hebben van zo’n 20 ppm. Wij verkopen om die reden enkel nano goud van The Health Factory, gezien de hoge concentratie gouddeeltjes de kwaliteit van dit goudwater garandeert. Nanao goud van The Health Factory bevat enkel water en goudatomen, en dus geen andere ongewenste toevoegingen.

Merken
Allergenen Informatie
  • Bekijk meer
Dieetvoorkeur
Huidtype
Prijs
Min Max
Sluiten
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!