Menu
EUR

Affiliate

Heb je een eigen website of blog en wil je graag samenwerken met Puur Mieke, dat kan! Wij hebben twee mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken:

1. Wordt affiliate en spaar 7% van het aankoopbedrag per bestelling

2. Gebruik een persoonlijke Tip een vriend code en spaar daarmee 75 punten

Affiliate
Om affiliate van Puur Mieke te worden plaats je een link + jouw unieke affiliatecode van onze webshop op jouw medium (website, blog, nieuwsbrief, ed.) Wanneer klanten via deze link een bestelling bij ons plaatsen, spaar jij 7% van het aankoopbedrag van deze bestelling. Deze mogelijkheid is geldig voor alle bestellingen die via de link wordt geplaatst, maar alleen voor nieuwe klanten van Puur Mieke, cookies blijven 30 dagen geldig.

Tip een vriend
Ben je een therapeut of heb je een eigen praktijk dan is de tip een vriend mogelijkheid ook iets voor jou! Tip een vriend houdt in dat je van ons een unieke kortingscode ontvangt die jij vervolgens kunt afgeven aan je klanten.

Zijn dit nieuwe klanten voor Puur Mieke, dan ontvangen zij 5% korting op hun eerste bestelling. Jij spaart hier vervolgens 75 punten mee, die ongeveer gelijk staan aan €2,25. Deze mogelijkheid is alleen geldig voor nieuwe klanten van Puur Mieke.

Als klanten via de affiliate link een bestelling plaatsen en tevens de afgegeven kortingscode gebruiken, dan spaar je altijd alleen het bedrag dat je opbouwt via de affiliate.

Al het opgebouwde krediet kun jij op puurmieke.nl uitgeven aan producten. Je opgebouwde tegoed kun je zelf bijhouden in onze spaarpunten app (de knop ‘Spaarpunten’ linksonder op onze pagina). Je klikt op het pijltje rechts naast spaarpuntenprogramma en kiest Affiliate programma.

Wil je affiliate worden of gebruik maken van de tip een vriend mogelijkheid?
Stuur ons een mail: [email protected]
Of bel voor meer informatie: 085-3030730

Bij misbruik van het programma houdt Puur Mieke zich het recht voor de samenwerking stop te zetten.

Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!