Menu
EUR
  • Winkelen met een gerust hart, alle ingrediënten zijn voor je nagekeken
  • Vóór 22:00 besteld, morgen in huis*
    CO2 neutraal verzonden met PostNL
  • Gratis verzending v.a. € 50,- voor NL & BE*
  • Sparen voor korting met ons spaarprogramma

Shopping Awards

28-03-2024

Samen met mijn collega Suzanne was ik dit jaar bij de uitreiking van de Shopping Awards. Met trots kan ik vertellen dat Puur Mieke dit jaar opnieuw in de top 3 van de beste webwinkels van Nederland staat. We hebben namelijk de Bronzen Shopping Award gewonnen!⁠

We mogen ons daarmee voor de 7e keer op rij een van de beste webwinkels van Nederland noemen.⁠

De bekendmaking vond plaats tijdens de uitreiking van de Shopping Awards in Huis ter Duijn te Noordwijk. 

Shopping Awards Uitreiking 2024


23-03-2023

Donderdagavond 23 maart was ik samen met mijn collega Deni bij de uitreiking van de Shopping Awards 2023. We hebben in spanning afgewacht wat de uitslag zou zijn en welke webwinkel dit jaar de beste webwinkel van Nederland zou worden.

We kijken elk jaar uit naar dit mooie evenement, want het is voor ons elk jaar het moment om nog een keer naar onze website te kijken en nóg meer puntjes op de i te zetten.

Ik ben super blij om met jou te delen dat Puur Mieke ook dit jaar in de top 3 beste webwinkels zit van Nederland. We hebben namelijk de Zilveren Shopping Award gewonnen!
We mogen ons daarmee voor de 6e keer op rij een van de beste webwinkels van Nederland noemen :)


07-06-2022

Dinsdagavond 7 juni was een bijzondere avond, want ik was samen met mijn collega Suzanne bij de uitreiking van de Shopping Awards 2022. Naar dit event kijken wij al het hele jaar uit en het was dan ook super spannend toen de winnaar bekend werd gemaakt ... tromgeroffel....

Puur Mieke heeft de Bronzen Shopping Award gewonnen!!
We mogen ons daarmee voor de 5e keer op rij een van de beste webwinkels van Nederland noemen :)

Ik ben echt ontzettend trots op deze award. Dagelijks werk ik samen met mijn team met veel passie aan Puur Mieke en het is geweldig om te zien dat dit op deze manier gewaardeerd wordt.

Ook dit jaar hebben we weer ons best gedaan om de feedback van vorig jaar te verwerken. Zo hebben we onze homepagina een verfrissende look gegeven en onze product pagina overzichtelijker gemaakt. Elk jaar groeien we weer een stukje verder en we zijn ontzettend blij met alle steun die we hierbij mogen ontvangen.

Shopping awards 2022

Shopping awards 2022


26-3-2021

Donderdagavond 25 maart werd alweer voor de 19de keer de Shopping Awards georganiseerd. Dit jaar waren er voor het eerst 40 productcategorieën, waarbij wij meededen in de productcategorie Eten & Drinken. Dankzij al jullie stemmen (die voor 50% de score bepaald!) en een goede beoordeling van de vakjury zaten we dit jaar in de top 3 van de categorie Eten, samen met Muscle Meals en Dropwinkel.

Helaas was het dit jaar wegens Corona een online uitreiking in plaats van een prachtig gala in Huis ter Duin in Noordwijk, maar dat mocht de spanning niet drukken...

We hebben namelijk GOUD in ontvangst mogen nemen in onze categorie Eten, waarmee we voor het vierde jaar op rij als grote winnaar in de prijzen vallen. 

Puur Mieke heeft de Shopping Awards 2021 gewonnen

In de categorie Drinken was de winnaar Wijnvoordeel, bij de Supermarkten was dit de Albert Heijn en ook jullie willen we uiteraard van harte feliciteren.


18-09-2020

Brozen winnaar 2020 shopping awards

Op donderdag 17 september zijn mijn collega Suzanne en ik bij de uitreiking van de Shopping Awards geweest. Begin van het jaar hadden we iedereen opgeroepen om op ons te stemmen en dat hebben jullie toen massaal gedaan.

Na de stemming en beoordeling door een vakjury stonden wij, samen met grote namen als AH, Jumbo en Koffievoordeel, in de top 5 van beste webwinkels van Nederland in de categorie Eten & Drinken.

Hier was ik al super trots op, maar de kers op de taart kwam met de uitreiking van de award.

Het was echt super spannend toen de winnaar bekend werd gemaakt en......wij hebben de Bronzen Shopping Award gewonnen voor de beste webwinkel van Nederland in de categorie Eten & Drinken!

Mieke en Suzanne op uitreiking Shopping Awards


28-03-2019

De Shopping Awards (voorheen Thuiswinkel Awards) zijn verschillende gerenommeerde prijzen die jaarlijks worden uitgereikt aan de beste webwinkels van Nederland.

Gewonnen!
Puur Mieke heeft dit jaar (2019) voor de 2e jaar op rij de Shopping Award XS voor beste webwinkel in de categorie Eten & Drinken gewonnen. De awards werden dit jaar alweer voor de 18e keer uitgereikt. 

De Shopping Awards XS worden uitgereikt aan webwinkels met een omzet van < 4 miljoen per jaar. Wat deze prijs extra speciaal maakt is dat het een publieksprijs betreft. De klant bepaald dus uiteindelijk wie er wint!

Een beoordeling achterlaten over Puur Mieke? Dat vinden we uiteraard superleuk en kan je hier doen. 

Team Puur Mieke op uitreiking Shopping Awards

Tijdens de awardshow wordt er ook een prijs voor Beste Starter uitgereikt en worden de winnaars van de Shopping Awards XL bekend gemaakt.

Meer informatie over de Shopping Awards en een leuke aftermovie van de uitreiking vind je hier: https://shoppingawards.nl/


09-03-2018

Puur Mieke is de winnaar van de Shopping Awards XS 2018!

Gisteren hebben we de prestigieuze Shopping Award XS gewonnen voor de beste webwinkel in de categorie Eten & Drinken. Natuurlijk zijn we supertrots want het is een publieksprijs en we hebben dit mede te danken aan alle stemmen die we hebben gekregen.


09-03-2017

Team Puur Mieke op de Shopping Awards uitreiking 2017

Het team van Puur Mieke was aanwezig bij de Shopping Awards. Helaas niet gewonnen, volgend jaar weer een kans. Het was in ieder geval heel gezellig

Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!