100% Natuurlijke Verzorging Online Bestellen | Puur Mieke

Alle producten in de webshop zijn 100% natuurlijk en vrij van: 
synthetische conserveermiddelen, geuren, kleurstoffen en polymeren, siliconen en paraffines , petrochemie, PEG en PPG, parabenen, sulfaten, glycolen, ethanolamines, phtalates enz..

Alle ingrediënten heb ik nagekeken, zo kan het zijn dat er van bepaalde lijnen enkele artikelen niet inzitten als de ingrediënten niet voldeden aan mijn eisen. Naast de ingrediënten probeer ik ook zoveel mogelijk op de prijs te letten om, o.a. natuurlijke cosmetica, voor iedereen betaalbaar te houden zonder aan kwaliteit in te leveren.

We verkopen een erg breed assortiment aan verschillende natuurlijke verzorgingsproducten, waaronder haarverzorging, lichaamsverzorginggezichtsverzorgingmake-upmondverzorginghandverzorging, natuurlijke zonnebrandproductenspeciale aleppozeep en anti Teek, luizen en muggenproducten.

Daarnaast hebben we voor de vrouwen de speciale intieme verzorgingsproducteneen kind en baby afdeling en natuurlijk willen we ook de mannen niet vergeten met een biologische verzorgingslijn die speciaal op een mannenhuid is afgestemd

Daarnaast hebben we ook nog enkele essentiele oliën en andere producten zoals groene leem 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »