Menu
EUR

Nano mineralen magnesium

Met nano magnesium breng je magnesiumwaardes snel weer op peil

Nano magnesium staat bekend om zijn hoge biologische beschikbaarheid en snelle opname. De snelheid waarmee nano magnesium werkt is dan ook te danken aan het kleine formaat van de nanodeeltjes, welke een afmeting hebben tussen de 1 en 100 nanometer. In vergelijking met magnesiumdeeltjes uit traditionele supplementen is dit vele malen kleiner, gezien hun formaat doorgaans 1 tot 100 micrometer is. Dit kleine formaat van nano magnesium deeltjes brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo heeft het bijvoorbeeld een groter oppervlak per massa-eenheid dan traditioneel magnesium en worden de deeltjes gemakkelijker opgenomen in je cellen en weefsels.

Door de snelle opname van nano magnesium kun je de effecten ervan al binnen 1 tot 20 minuten na inname ervaren. Dit is een zeer voorname eigenschap, gezien het snel verlichting kan brengen wanneer je nano magnesium inzet om spierkramp, spanningshoofdpijn, migraine of acute stress tegen te gaan. De snelle werking maakt van nano magnesium bovendien een ideaal supplement om vlak voor of na fysieke inspanning in te nemen. Nano magnesium zorgt in dat geval voor ontspanning van je vermoeide spieren en zenuwen, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor hernieuwde energie. Kortom, het herstelproces van je spieren kan met nano magnesium aanzienlijk versnellen.

3 Producten
Toon:
The Health Factory Nano Magnesium - (Colloïdale) Nano mineralen
The Health Factory
Nano Magnesium - (Colloïdale) Nano mineralen
Een nieuwe generatie magnesium* Gezuiverd water met 70mg/l (70ppm) ultrakleine d...
42,00 38,53
cadeautip
The Health Factory Relaxing Body & Skin set - Limited Edition
The Health Factory
Relaxing Body & Skin set - Limited Edition
Unieke set met een Relax Spray, Glow & Shine Spray en een skin pad. Verpakt in e...
67,95 56,16
The Health Factory Relax magnesium spray - 50 ml
The Health Factory
Relax magnesium spray - 50 ml
Een nieuwe generatie magnesium* Gezuiverd water met 70mg/l (70ppm) ultrakleine d...
25,95 23,81
Toon 1 - 3 van 3

Kan het gebruik van nano magnesium gevaarlijk zijn?

Bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing is nano magnesium in principe ongevaarlijk. Bovendien is de kans op bijwerkingen vele malen lager dan bij traditionele magnesium supplementen. Bijwerkingen zoals diarree of misselijkheid ontstaan doorgaans alleen wanneer er grote hoeveelheden magnesium worden ingenomen. De hoge biologische beschikbaarheid van nano magnesium zorgt er echter voor dat je veel minder magnesium hoeft in te nemen om het gewenste effect te verkrijgen, waardoor de kans op neveneffecten nihil is.

Mogelijke interacties met andere medicijnen en supplementen zijn mogelijk, dus enige zorgvuldigheid is hierbij niet geheel overbodig. Zo kan nano magnesium de werking van spierverslappers versterken en de werkzaamheid van onder andere antibiotica, bisfonaten en antipsychotica verlagen. Het advies is dan ook om nano magnesium minimaal twee uur voor of twee uur na je medicijninname te gebruiken.

Wanneer je een aanzienlijk hoog tekort aan magnesium in je lichaam hebt, kun je na de eerste inname van nano magnesium heftige vermoeidheid of sufheid ervaren. Dit komt doordat je zenuwbanen in zo’n geval plotseling volledig in ontspannen toestand raken, wat een gevoel van slapte teweeg kan brengen. Zodra je magnesiumtekort echter is aangevuld, zul je na een tweede of derde magnesiuminname juist een gevoel van hernieuwde energie en sereniteit ervaren.

Wanneer je om wat voor reden dan ook per ongeluk een te hoge dosis nano magnesium inneemt, is dit geen directe reden tot paniek. Het is niet schadelijk of gevaarlijk voor je lichaam doordat het overschot aan magnesium zich niet zal opstapelen, maar dit door je lichaam worden uitgescheiden via je ontlasting.

Nano magnesium kopen bij Puur Mieke

In onze webshop kun je vloeibare nano magnesium kopen in verschillende hoeveelheden, en daarnaast kun je de handige nano magnesium spray bestellen. De handige sprayflacon biedt je de mogelijkheid om nano magnesium in afgepaste hoeveelheid doelgericht aan te brengen op de gewenste plek. Je kunt de sprayflacon uiteraard navullen met een grotere fles vloeibaar nano magnesium van The Health Factory. Nano magnesium van The Health Factory bevat enkel zuiver water en pure elementaire magnesiumdeeltjes. Het is dus geheel vrij van hulp-, geur- en smaakstoffen, waardoor je nano magnesium zowel in- als uitwendig kunt gebruiken en het veilig is voor het hele gezin.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta
Mijn account
Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!