Betaalmethoden

Bij Puur Mieke kun je op verschillende manieren betalen. De meest gebruikte betalingsvormen zijn mogelijk. Eenvoudig, snel en veilig afrekenen. In geval van digitaal betalingsverkeer wordt de betaling direct door de bank verwerkt waardoor ook meteen de order kan worden verwerkt. De mogelijkheden zijn:

  • PayPal
  • iDEAL
  • Mister Cash
  • SOFORT Banking by Klarna
  • Overboeking (verwerking duurt 2 tot 3 werkdagen)
  • MAESTRO 
  • Mastercard
  • VISA 
  • Achteraf betalen met Billink 
  • AfterPay (Alleen voor klanten uit België)

Voor iedere betaalwijze is het advies om de aanwijzingen te volgen. Puur Mieke maakt voor het betalingsverkeer gebruik van MultiSafePay. Voor specifieke betaalinstructie ontvang je dan ook mails van MultiSafePay of in geval van betaling na ontvangst via MultiFactor.

Billink

Wanneer je tijdens het afrekenen kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen met Billink’, ontvang je je bestelling voordat je de betaling voldoet. Na ontvangst van je bestelling stuurt Billink de factuur per e-mail naar je toe. Deze factuur betaal je binnen 14 dagen. Na het betalen is alles direct afgehandeld.

AfterPay

AfterPay voert voor Puur Mieke het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Puur Mieke achteraf betalen tot een bedrag van € 150,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400,00. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay

Vanuit veiligheidsredenen en uiteraard privacy overwegingen kan onze klantenservice je niet begeleiden in het betalingsproces.

Een order kan pas worden vrijgeven voor verzending nadat het betalingsproces positief is afgerond.

Wij kunnen geen contante betalingen accepteren en er kunnen geen pin betalingen worden gedaan.

Bij alle producten wordt de prijs inclusief BTW vermeld. In je winkelwagen wordt onder aan je bestelling de gespecificeerde BTW vermeld die van toepassing is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »