Menu
EUR

Nano Zink

Versterk je immuunsysteem met nano zink

In 1963 werd aangetoond en officieel erkend dat zink binnen de groep essentiële mineralen valt. Dit betekend dat je lichaam niet goed kan functioneren wanneer je een tekort aan zink hebt. Hoewel je niet snel een zeer ernstige zinktekort zult oplopen, worden klachten gepaard gaande met een mild zinktekort helaas erg vaak onderschat en bovendien niet snel herkend. Wanneer je een mild zinktekort hebt is je algehele immuunsysteem namelijk verzwakt, waardoor je vatbaarder bent voor allerlei infectiezieken. Heb je dus regelmatig last van terugkerende infecties, ga dan eens goed bij jezelf te rade wat de onderliggende oorzaak hiervan zou kunnen zijn, want het gebruik van nano zink zou namelijk best wel eens een oplossing voor je kunnen zijn.

7 Producten
Toon:
The Health Factory Nano Zink - (Colloïdale) Nano mineralen
The Health Factory
Nano Zink - (Colloïdale) Nano mineralen
Een nieuwe generatie zink* Gezuiverd water met 20mg/l (20ppm) ultrakleine deeltj...
62,00 56,88
The Health Factory Zink Spray - 15ml (Colloïdale) Nano mineralen
The Health Factory
Zink Spray - 15ml (Colloïdale) Nano mineralen
Een nieuwe generatie zink* Gezuiverd water met 20mg/l (20ppm) ultrakleine deeltj...
17,95 16,47
The Health Factory Nano Zink/Koper - (Colloïdale) Nano mineralen
The Health Factory
Nano Zink/Koper - (Colloïdale) Nano mineralen
Een nieuwe generatie zink en koper* Gezuiverd water met 20 mg/l (20ppm) ultrakle...
62,00 56,88
The Health Factory Duo Spray met zink en zilver - 15ml (Colloïdale) Nano mineralen
The Health Factory
Duo Spray met zink en zilver - 15ml (Colloïdale) Nano mineralen
Een nieuwe generatie zink en zilver* Gezuiverd water met ultrakleine deeltjes pu...
17,95 14,83
The Health Factory Nano Reisset - 5 delig
-15%
The Health Factory
Nano Reisset - 5 delig
De Travel Care Kit bevat Nano Zilver (15ml), Nano Zink (15ml), DUO Spray (15ml)...
54,95 45,41 46,70 38,60
The Health Factory Duo Spray met zink en zilver - 100ml (Colloïdale) Nano mineralen
The Health Factory
Duo Spray met zink en zilver - 100ml (Colloïdale) Nano mineralen
Een nieuwe generatie zink en zilver* Gezuiverd water met ultrakleine deeltjes pu...
39,95 33,02
The Health Factory Baby Spray - 15 ml (Colloïdale) Nano mineralen
The Health Factory
Baby Spray - 15 ml (Colloïdale) Nano mineralen
Nano Baby Spray is een volgens unieke methode geproduceerd mineraalwater, bestaa...
17,95 16,47
Toon 1 - 7 van 7

Nano zink kent een snelle opname en hoge biologische beschikbaarheid

Doordat nano zink bestaat uit een mengsel van zuiver water en elementaire zinkdeeltjes, is je lichaam in staat om nano zink binnen één minuut direct op te nemen in je bloedbaan. Allereerst betekend dit dus dat het nano zink niet eerst de lange route van je gehele maagdarmstelsel hoeft af te leggen, alvorens het in je bloedbaan komt en het zijn werk kan gaan doen. Enigszins afhankelijk van hoe snel je spijsvertering verloopt scheelt dit tussen de vier tot acht uur.

Ten tweede zorgt de directe opname in je bloedbaan ervoor dat er geen enkel verlies is van nano zink. Dit in tegenstelling tot traditionele zink supplementen welke een orale inname kennen en dus wel degelijk eerst die gehele route af moeten leggen. Het is in dat geval helaas onvermijdelijk dat er onderweg heel wat zink verloren gaat.

Wanneer je nano zink gebruikt in plaats van traditionele zink supplementen profiteer je bovendien van nog een derde. Waar traditionele zink supplementen nadelige effecten kunnen opleveren voor je darmflora, is dit bij nano zink niet het geval. Op zich best logisch natuurlijk, gezien je nano zink ofwel uitwendig op je huid aanbrengt, ofwel via je slijmvliezen door de vloeistof één minuut in je mond te houden. Nano zink komt dus op geen enkel moment in aanraking met je maagdarmstelsel, en dus kan het daar ook geen ongewenste effecten teweegbrengen.

Gemakkelijk doseren met nano zink spray

Om nano zink op eenvoudige en doelgerichte wijze te doseren, kun je nano zink kopen in een handige sprayflacon. De sprayflacon heeft een inhoud van 15 milliliter nano zink en is voorzien van een handige spraydop. Je kunt hiermee een afgepaste hoeveelheid nano zink op je huid of onder de tong sprayen, waardoor het snel wordt opgenomen in je bloedbaan en bovendien alle obstakels omzeilt welke van invloed kunnen zijn op de opneembaarheid. De nano zink spray is klein en handzaam, waardoor je hem ongetwijfeld wel ergens in je tas kwijt kunt zodat je jouw dagelijkse dosis nano zink altijd bij de hand hebt. Uiteraard is de nano zink spray eenvoudig navulbaar vanuit een grotere verpakking.

Duo van nano zink en nano koper

In onze webshop vind je overigens ook een duo van nano koper en nano zink van The Health Factory terug. Zink en koper werken namelijk op een aantal vlakken zeer goed met elkaar samen en hebben daarin een zogeheten synergetische werking. Zo zijn nano zink en nano koper gezamenlijk erg goed in het bestrijden van virussen en bacteriën, doordat beide mineralen een positieve invloed hebben op een goed werkend immuunsysteem. The Health Factory besloot daarom de krachten van deze bijzondere nano mineralen te bundelen, waarmee zij een oersterk product op de markt hebben gebracht. Omdat je lichaam doorgaans tien keer zoveel zink nodig heeft ten opzichte van koper, heeft dit duo een samenstelling van 20 mg elementaire zinkdeeltjes en 2 mg elementaire koperdeeltjes per liter zuiver water. De verhouding zink/koper is hiermee dus 10:1.

Merken
Huidtype
Prijs
Min Max
Sluiten
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!