Duurzaam Magazijn en Kantoor

 

Puur Mieke heeft natuurlijk ook een Puur magazijn en kantoor

In ons magazijn en op kantoor gebruiken we uitsluitend LED verlichting, verwarmen we klimaat neutraal door middel van een waterketel die verwarmd word door gestookte snippers van resthout, en maken we voor de stroom gebruik van zonnecollectoren. daarnaast zijn onze wanden extra geïsoleerd, waardoor we een goede constante temperatuur kunnen houden.

Voor de verpakking van de bestellingen gebruiken we uitsluitend gerecycled papier, zelfs ons glaswerk word verpakt met speciaal papier en als tape gebruiken we ECO tape, waardoor de gehele verpakking bij het oud papier kan.

Voor het picken van de orders maken we gebruik van de nieuwste snufjes en werken we met Ipod en vingerscanners zodat we ook geen pakbonnen meer hoeven te printen. En natuurlijk zijn ook de handgeschreven kaartjes en het Puur Magazine wat we toevoegen aan je bestelling van gereycled papier. 

Op kantoor werken we digitaal, waardoor we bijna geen papier meer nodig hebben en daarnaast sporen we onze leveranciers ook aan om de facturen te mailen ipv op te sturen. 

Sinds november hebben we ons nieuwe magazijn bij ons kantoor en is het ook mogelijk om bestellingen af te halen.

Dit kan op ons algemene adres 

Puur Mieke

Schutboom 2b 

5427CG Boekel

 

Altijd al eens een kijkje willen nemen in ons magazijn? 

Omdat we natuurlijk supertrots zijn op ons magazijn hebben we Id Movie een mooie 360 graden 3D film laten maken. 

Zo kun je goed bekijken waar je pakketjes worden verpakt.

 

 

Mocht het filmpje hierboven het niet meteen doen ivm je browser klik dan op deze link om hem rechtstreeks op You Tube te bekijken  

Bekijk hem op je telefoon of evt zelfs met VR bril en natuurlijk kun je ook op je computer kijken , maak dan gebruik van de muis om te bewegen.

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »