Glutenvrije recepten

Mango Sinaasappel ijs met Kardemom

Mango Sinaasappel ijs met Kardemom Zelf ijs maken is echt super simpel en zo lekker. Met dit recept maak je romig fruit ijs met een warme touch van Kardemom. Het enigste dat je nodig hebt om dit ijs te maken, naast de ingrediënten, is een blender of keukenmachine en een vriesvak. Genieten in de zon met je zelfgemaakte ijsje, beter kan niet toch?

Galette met mango, gember en sinaasappel

Galette met mango, gember en sinaasappel In dit vegan bakrecept wordt geen ei gebruikt. Voor de binding in het deeg gebruiken we namelijk gebroken lijnzaad. Als je lijnzaad mengt met water wordt het na een tijdje een dikkere substantie, die perfect een ei kan vervangen.
In onze shop verkopen we geen gebroken lijnzaad, omdat dit oxideert in de verpakking. Het is veel beter om het zelf te breken met bijvoorbeeld een vijzel of keukenmachine. Lijnzaad is rijk aan ALA (omeg-3 vetzuur) en een goede bron van vezels.

Worteltaart met mango en sinaasappel

Worteltaart met mango en sinaasappel Worteltaart, maar dan de gezonde versie! Zonder geraffineerde suiker, zonder gluten of lactose. Maar wel met boekweit, kokosbloesemsuiker en de heerlijke smaakmaker Kardemom. Wist je dat Kardemom familie is van de Gember en bomvol ijzer zit? Het is ook goed voor je spijsvertering en maag, maar ook tandvleesproblemen kun je ermee aanpakken. Kortom, een veelzijdig kruid die deze worteltaart ook nog eens extra lekker maakt!

Chocolade Sinaasappel Bonbons

Chocolade Sinaasappel Bonbons Chocolade en sinaasappel, een heerlijke combinatie die het beste in elkaar naar boven halen. Deze bonbons maak je samen met de keukenmachine in een handomdraai. Superleuk om cadeau te geven of natuurlijk om lekker zelf van te genieten ;)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed