Glutenvrije recepten

Aubergine gevuld met jackfruit piri-piri

Aubergine gevuld met jackfruit piri-piri Er komen steeds meer vleesvervangers op de markt en wat ik een hele bijzondere vind is de Jackfruit. Deze Indiase vrucht heeft een vlezige/draderige structuur en lijkt daardoor erg veel op vlees. Je kan het goed verwerken in veel recepten, o.a. om er Mexicaans Pulled Jackfruit van te maken.

Vandaag heb ik een nieuw recept voor je met deze bijzondere vrucht en gebruik je het als vulling in een aubergine. Samen met kikkererwten en piri-piri kruiden maak je er een smakelijk geheel van.

Auberginewaaier met dadel balsamico dressing

Auberginewaaier met dadel balsamico dressing Wist je dat Aubergine een super goede antioxidant is? Ze zit vol mineralen zoals Mangaan, Kalium, Magnesium. Ook Vitamine A, C en B zitten in deze diep paarse groente en door de vele vezels zijn ze ook nog eens goed voor je spijsvertering. De structuur van Aubergine is sponsachtig en neemt het deze heerlijk zoete dressing goed in zich op, echt genieten!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed