Glutenvrije recepten

Aubergine gevuld met jackfruit piri-piri

Aubergine gevuld met jackfruit piri-piri Er komen steeds meer vleesvervangers op de markt en wat ik een hele bijzondere vind is de Jackfruit. Deze Indiase vrucht heeft een vlezige/draderige structuur en lijkt daardoor erg veel op vlees. Je kan het goed verwerken in veel recepten, o.a. om er Mexicaans Pulled Jackfruit van te maken.

Vandaag heb ik een nieuw recept voor je met deze bijzondere vrucht en gebruik je het als vulling in een aubergine. Samen met kikkererwten en piri-piri kruiden maak je er een smakelijk geheel van.

Kruidige balletjes van zoete aardappel met vegan Tzatziki

Kruidige balletjes van zoete aardappel met vegan Tzatziki Een dagje zonder vlees? Probeer dan zeker eens deze heerlijke balletjes gemaakt van geroosterde zoete aardappel. Je brengt de balletjes in dit recept op smaak met Shoarmakruiden. Hierin zit onder andere koriander, paprika, kurkuma en knoflook. Dit maakt de balletjes lekker kruidig en warm van smaak.

De vegan tzatziki met munt en komkommer mag bij dit recept niet ontbreken. Deze dip is echt super simpel om te maken en de Edelgist geeft het een lekkere hartige smaak.

Breekbrood met Amandelspijs

Breekbrood met Amandelspijs Zin in een echt paasbrood, maar dan wel glutenvrij en zonder geraffineerde suiker? Probeer dan eens dit eenvoudige recept met de Rustiek Broodmix van The Other Foods. Superleuk om te maken en verrassend lekker van smaak door de toevoeging van mandarijn en stukjes abrikoos. Dit brood is paleo en een echte eyecatcher op je Paastafel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed