Glutenvrije recepten

Bloemkoolcouscous met geroosterde wortel, abrikoos en tahindressing

Bloemkoolcouscous met geroosterde wortel, abrikoos en tahindressing Glutenvrije couscous zonder tarwe maak je supersnel en simpel van rauwe bloemkool. Je kunt dit gerecht als hoofdmaaltijd eten, maar het is ook erg lekker als bijgerecht bij een stukje vlees(vervanger) of vis.

De couscous wordt op smaak gebracht met een dressing van Tahin (ook wel tahini genoemd). Tahin is een pasta die gemaakt wordt van ongepelde of gepelde en geroosterde sesamzaadjes. Tahin is een heerlijke smaakmaker in sauzen, dressings of hummus. Er zijn tegenwoordig zelfs ook ijssalons die van Tahin roomijs maken.

Boerenkoolsalade met appel en bietjes

Boerenkoolsalade  met appel en bietjes Wist je dat boerenkool een echte Hollandse superfood is?

Misschien is boerenkool niet een groente waar je direct aan zou denken bij een salade, maar deze is perfect voor de tijd van het jaar. Een heerlijke combinatie van boerenkool, bietjes, appel, dadel, zonnebloempitjes en de tahindressing.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed