Glutenvrije recepten

Cobbler met bramen en rabarber

Cobbler met bramen en rabarber Eind maart is het begin van het rabarberseizoen. Deze veelzijdige groente is gemakkelijk zelf te kweken in je moestuin en je kunt er veel lekkere gerechten mee maken, zowel hartig als zoet. Probeer eens een rabarbermoes, combineer het in een salade met geitenkaas of maak deze eenvoudige cobbler. Rabarber is friszuur van smaak en zit vol vezels en vitamine K.

Worteltaart met mango en sinaasappel

Worteltaart met mango en sinaasappel Worteltaart, maar dan de gezonde versie! Zonder geraffineerde suiker, zonder gluten of lactose. Maar wel met boekweit, kokosbloesemsuiker en de heerlijke smaakmaker Kardemom. Wist je dat Kardemom familie is van de Gember en bomvol ijzer zit? Het is ook goed voor je spijsvertering en maag, maar ook tandvleesproblemen kun je ermee aanpakken. Kortom, een veelzijdig kruid die deze worteltaart ook nog eens extra lekker maakt!

Chocolade Sinaasappel Bonbons

Chocolade Sinaasappel Bonbons Chocolade en sinaasappel, een heerlijke combinatie die het beste in elkaar naar boven halen. Deze bonbons maak je samen met de keukenmachine in een handomdraai. Superleuk om cadeau te geven of natuurlijk om lekker zelf van te genieten ;)

Gezonde Muffins met Matcha

Gezonde Muffins met Matcha Ken jij het groene wonderpoeder Matcha al? Matcha wordt gemaakt van groene theeblaadjes die tot poeder vermalen worden. Wanneer je hier een kopje thee mee maakt bevat het 10x meer voedingsstoffen dan een normale kop groene thee. Een super krachtig poeder!

Paas- of Kerststol

Paas- of Kerststol Zin in een echte stol maar mag je geen gluten en wil je ook geen geraffineerde suikers erbij? Dit recept zal je opvrolijken: smaakt nog waarschijnlijk beter dan de “gewone” stol vanuit de winkel! Daarnaast is het recept ook makkelijk te volgen en snel klaar!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed