Menu
EUR
Bananenbrood

Bananenbrood

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Zin in iets lekkers? Dit bananenbrood met onze Puur Mieke chocoladedruppels en bakbananenmeel is makkelijk om te maken en precies goed voor bij de koffie of als tussendoortje. De combinatie van banaan en pure chocolade maakt het gewoon nƩt even extra lekker!

Wat heb je nodig:

Bereiding:

Voorbereiding 15 minuten.

Verwarm de oven voor op 175ĖšC (hete lucht)

Neem een kom en meng hierin de bakbananenmeel, arrowroot, bakzout, kaneel, kardemom, nootmuskaat, gember en de suiker.

Neem een andere kom en doe hierin de gesmoltenĀ kokosolie (afgekoeld!), appelciderazijn, vanille extract en de vier eieren. Pureer de bananen met een staafmixer of prak ze fijn met een vork. Klop alles even goed door tot het een geheel vormt.

Voeg dit toe aan je droge mengsel en roer tot het een geheel vormt.

Hak de chocoladedruppels wat kleiner en roer dit door je beslag heen.

Bekleed je bakblik met bakpapier en giet hierin je beslag.

Zet in de oven voor ongeveer 1 uur of tot een houten prikker er schoon uitkomt. Laat volledig afkoelen voor je het aansnijdt.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert

Recente artikelen

07-11-2024
Bananenbrood
08-10-2024
Karamel pudding
01-10-2024
Gelatine Gummies

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct ons leef puur receptenboek met 30 gezonde en snelle recepten
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta
ā‚¬
Mijn account
Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor ā‚¬55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!