Menu
EUR
Chocolade Cupcakes met Bakbananenmeel en Abrikozen

Chocolade Cupcakes met Bakbananenmeel en Abrikozen

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

(voor ongeveer 10 cupcakes)

Wat heb je nodig?

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180° en vul een cupcakevorm met papieren cupcakevormpjes. 

Meng in een ruime kom het bakbananenmeel, het havermeel en het amandelmeel (of het zonnebloemmeel). Roer de cacao, het zout, de baksoda en de abrikozen door het meel.

Prak in een andere kom de banaan.

Meng de plantaardige melk, de sweetening syrup en de appelazijn met de geprakte banaan. Roer het plantaardige melk-mengsel door het meelmengsel totdat alles gemengd is.

Schep het beslag in de vormpjes, zorg dat ze voor ongeveer ⅔ gevuld zijn.

Zet de cupcakes iets boven het midden in de voorverwarmde oven en bak ze in ongeveer 25 minuten gaar. Laat ze op een rooster afkoelen.

Chocolade cupcakes geserveerd op tafel

Smakelijk!

Handtekening Maartje bedenker recept


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »