NatuurlijkNatuurlijk Bakzout / Natrium-bicarbonaat 100g

Artikelnummer:
211043
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Levertijd:
Er wordt op alle werkdagen besteld om de voorraad op peil te brengen.
Bakzout, natriumbicarbonaat 100g

Bakzout, ook bekend als baking soda en natriumbicarbonaat, wordt gebruikt als rijsmiddel bij het bakken van koekjes, brood (soda bread) en cake.
Tijdens het bakken reageert het met andere ingrediënten en komt er koolstofdioxide vrij die ervoor zorgen dat het te bakken product luchtig wordt.
De zure ingrediënten die deze reactie veroorzaken zijn onder andere: wijnsteenzuur, citroensap, yoghurt, karnemelk, cacao, azijn en honing.
Bakzout kan als vervanging gebruikt worden voor bakpoeder, mits er voldoende zure ingrediënten in het recept gebruikt worden.
De meeste bakpoeders bevatten bakzout gecombineerd met wijnsteenzuur.
Inhoud:
Ingrediënten:
Biologisch:
Land van herkomst:
Allergenen:
Houdbaarheidsdatum:
Voedingswaarde:
Energie kJ:
Energie kCal:
Koolhydraten:
Suikers:
Vet totaal:
Vet onverzadigd:
Vet verzadigd:
Vezels:
Eiwitten:
Proteïne:
Natrium:
Polyol:
Zout:
Info over fabrikant:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »