Menu
EUR
Poffertjes van Bakbananenmeel

Poffertjes van Bakbananenmeel

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Gezonde Poffertjes maken van Bakbananenmeel? Lees snel verder...

Dit heb je nodig:

Garnering:

Bereiding:

Meng het bakbananenmeel, wijnsteenbakpoeder, zout, palmsuiker en kaneel door elkaar met een lepel of garde. Voeg het ei, de kokosmelk en het vanille extract toe. Mix het geheel tot een glad beslag met behulp van een garde of mixer.

Zet de poffertjespan op middelhoog vuur en laat goed warm worden. Bestrijk met een kwastje wat kokosolie over de pan om deze in te vetten. Gebruik een diepe lepel om het beslag in ieder poffertjes ā€˜vakjeā€™ te schenken.

Tijdens het bakken zul je zien dat ook aan de bovenkant een half rondje ontstaat zodat je een mooie poffertjes vorm krijgt. Je kunt de poffertjes omdraaien in de pan zodra je met een vorkje het poffertje eenvoudig omhoog kunt wippen.

Gebruik het vorkje om het poffertje weer netjes omgekeerd in het kuiltje te krijgen. Laat nog even nagaren en leg de poffertjes vervolgens op een bordje.

Naar wens kun je de glutenvrije en lactosevrije poffertjes van bakbananenmeel garneren met stevia poedersuiker en (plantaardige/room) boter.

Smakelijk!

Dit heerlijke recept heeft Femke van Femkes Foodies voor ons ter beschikking gesteld.


Reacties (0)

gravatar
Mieke Hendriks
Geplaatst op 2017-09-04 13:53:40
Hoi Ilse, ja natuurlijk, deze mag je altijd delen, graag zelfs.
Groetjes Mieke
gravatar
Ilse Fortuin
Geplaatst op 2017-07-21 13:35:22
Hoi Mieke,

Een lekker recept voor poffertjes ga het van heet weekend uitproberen. Dank je wel voor het delen van het recept. Mag ik het op mijn zakelijke facebook pagina delen?

Gezonde groet,
Ilse Fortuin
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta
ā‚¬
Mijn account
Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor ā‚¬55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!