• Gratis verzending v.a. € 35,- voor NL & BE*
  • Vóór 22:00 besteld, morgen in huis
  • Sparen voor korting
  • 085-3030730

Thuiswinkelwaarborg logo9.6met 4794 reviews

thuiswinkelkiyohWinnaar shopping awards 2020
Wijnsteenbakpoeder Klassiek - 200g - BIO

NatuurlijkNatuurlijk Wijnsteenbakpoeder Klassiek - 200g - BIO

€6,95

NatuurlijkNatuurlijk Wijnsteenbakpoeder Klassiek - 200g - BIO

Beschrijving

Dit is het beste bakpoeder met de juiste rijskracht en positieve bijdrage aan het smaakpalet.

Voorraad: Direct leverbaar

Levertijd: Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. Transportkosten en levertijden Europa

€6,95

Er zijn nog maar 8 producten beschikbaar

Bij dit product ontvang je: 7 spaarpunten

Lees alles over ons spaarpuntenprogramma

  • Gratis verzending Vanaf €35,-
  • Winnaar Shopping Awards 2018 & 2019
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Klanten beoordelen Puur Mieke met een 9,6/10
NatuurlijkNatuurlijk Wijnsteenbakpoeder Klassiek - 200g - BIO
Productinformatie
Productomschrijving

NatuurlijkNatuurlijk Wijnsteenbakpoeder Klassiek - 200g - BIO

Wijnsteenbakpoeder van Natuurlijk Natuurlijk is een klassieke bakpoeder welke je in dezelfde verhouding kunt gebruiken als gangbaar bakpoeder. Waar in een recept gevraagd wordt om bakpoeder, dan is dit altijd goed en gebruik je exact dezelfde hoeveelheid. Dit is het beste bakpoeder van NatuurlijkNatuurlijk met de juiste rijskracht en positieve bijdrage aan het smaakpalet.

Het voordeel van wijnsteenbakpoeder klassiek ten opzichte van bakpoeder klassiek is dat deze langzamer reageert. Het ideale rijsmiddel voor cake. Het bakpoeder kan het beste met het bloem
meegezeefd worden. Hoe zwaarder het deeg/ beslag en hoe dikker/ hoger het product, des te meer bakpoeder er toegevoegd moet worden. Dit kan oplopen tot 2 maal de standaard hoeveelheid, zoals bij
muffins. Bij dunne koekjes kun je volstaan met de helft van de standaard hoeveelheid.

Als je erg zure ingrediënten gebruikt, zoals citroensap, yoghurt, karnemelk, cacao, azijn, honing of iets dergelijks, dan kun je beter bakzout gebruiken als bakpoeder, of een gedeelte van het bakpoeder vervangen door bakzout. Het zuur uit het bakpoeder blijft anders ongebruikt achter in het gebakken product en komt de smaak dan niet ten goede. Deze tip geld voor alle bakpoeders, niet alleen die van ons!

Ook verkrijgbaar in 80 gram.

Geschikt voor diëten:

  • Coeliakie
  • Lactose intollerantie
  • Veganistisch
  • Vegetarisch
  • Koosjer

Bio wijnsteenbakpoeder klassiek bevat geen genetisch gemanipuleerd materiaal en bij de productie ervan wordt geen gentechnologie toegepast. GMO-contaminatie is uitgesloten tijdens de behandeling van het product.

Het maïszetmeel in dit bakpoeder wordt gebruikt om de houdbaarheid van het bakpoeder te verlengen door het natriumbicarbonaat droog te houden en gescheiden van het wijnsteen. Het zetmeel geeft het bakpoeder ook het juiste volume voor de standaard bakpoeder eenheid. In het rijsproces heeft het alleen een functie als vertrager. Het heeft geen functie in de werkelijke gas productie.

Gebruiksadvies

Houd het recept aan.

Gebruik op 500 gram bloem 16g wijnsteenbakpoeder.

Dosering als rijsmiddel in gebak: 6 theelepels bakpoeder (18g / 3,6%) op 500g bloem.

Bewaaradvies

In afgesloten originele verpakking. Koel en droog bewaren.

Ingrediënten

kaliumtartraat (wijnsteen)(60%), natriumbicarbonaat(bakzout), biologisch maiszetmeel.

Voedingswaarde per 100 gram

Energie813 kJ / 188 kcal
Eiwitten0,04 g
Koolhydraten59,1 g
- waarvan zetmeel11
Vet0
- waarvan verzadigd0
Vezels0

Mineralen per 100 gram

Natrium≈7303
Calcium2
Magnesium0,7
Kalium13
Fosfor4,7

Netto inhoud

200 gram.

Land van herkomst

Nederland.

Contactgegevens leverancier

NATUURLIJK NATUURLIJK, Sint Hubertus 115, 6713 JR Ede, Nederland.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

X
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »