Menu
EUR
Geroosterde kabeljauw met zwarte knoflook

Geroosterde kabeljauw met zwarte knoflook

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Recept voor 2 personen

Wat heb je nodig?

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 230Ā°C. Wel de shiitake 15-30 minuten in warm.

Spoel de bevroren vis schoon, dep droog en leg deze in een licht ingevette ovenschaal.

Roer de zwarte knoflook puree samen met de olijfolie en sesamzaad tot een smeuĆÆg mengsel. Smeer dit op de bevroren filets en strooi de gewelde shiitake rondom de vis.

Plaats de filets in een ovenschaal en gaar deze in de oven gedurende 12-15 minuten, afhankelijk van de dikte van de vis. Als je filets aan de dikke kant zijn, kun je ze halverwege omdraaien.

Serveer de vis met lekkere rode rijst en je favoriete salade.

Eet smakelijk!

Geroosterde kabeljauw met zwarte knoflook

Dit recept is in samenwerking met Floky en Cooking with Books

Ook lekker om eens te proberen:


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct ons leef puur receptenboek met 30 gezonde en snelle recepten
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta
ā‚¬
Mijn account
Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor ā‚¬55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!