Ergo Max Collageen Hydrolysaat van wilde Kabeljauw 400g

Type 1 collageen hydrolysaat van wildgevangen kabeljauw.
Artikelnummer:
616003
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis.
€24,95
Incl. btw

De collageen is neutraal van smaak en bevat hoge concentraties van de aminozuren Glycine, Lysine en Proline. 

Deze gehydrolyseerde collageen is gemaakt van wilde kabeljauw en is verder ook puur verwerkt. Hij is verder verwerkt dan gewone collageen en bestaat nu uit pure eiwitten, waardoor de collageen sneller word opgenomen.

  • Zuivere Collageen Hydrolysaat
  • Van wilde kabeljauw
  • Neutraal van smaak
  • Type I collageen
  • Duurzame Europese herkomst

Gebruik:
Deze collageen geleert niet door de extra verwerking die het product heeft ondergaan en is dus makkelijk te mengen met vloeistof.
Een andere optie is om het te mengen door de (warme) maaltijd. Het product kan en mag gewoon verhit worden.
Dosering: dagelijks 2 eetlepels op een lege maag of bij een maaltijd.

Ingrediënten per dosering:
100% gehydroliseerde kabeljauw hydrolysaat

Aminozurenprofiel zie afbeeldingen

Voordelen collageen hydrolysaat:

  • Uitstekende bron van eiwitten
  • Bevat hoge concentraties glycine, lysine en proline
  • Neutraal van smaak en duurzaam van oorsprong
  • Ondersteunt het lichaamseigen collageennetwerk
Inhoud:
Ingrediënten:
Biologisch:
Land van herkomst:
Allergenen:
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram:
Info over fabrikant:
Uiterste houdbaarheidsdatum:

5/5

Ik gebruik dit product in de ochtend met lauw water. De collageen lost prima op in water en heeft een lekkere licht vissige smaak. Ben door mijn eerste zak heen en merk dat mijn huid zachter is geworden en nagels zijn sterker! Super product! Kan dit ook in combinatie worden gebruikt met de collageen van great lakes? Bv. 1 eetlepel van beide?

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »