Rucolasalade met balsamicocrème en truffelolie

Rucolasalade met balsamicocrème en truffelolie

Bij Puur Mieke testen we de producten altijd voordat ze op de site komen, zo ook de balsamicocrème van Terrasana. Mijn collega Deni had een leuk en lekker lunchgerecht ervoor bedacht. De crème viel zo goed in de smaak dat we dezelfde dag nog een bestelling hebben gedaan én het product op onze website hebben gezet. Heb jij hem al gezien en geproefd?

Deze lekkere en snelle salade is heerlijk als lunch, maar past ook perfect bij de barbecue of als voorgerecht.

 

Wat heb je nodig?

 

Bereiding:

Was de courgette en schil/snij hem met bijvoorbeeld een dunschiller, kaasschaaf of mandoline in dunne plakjes. Leg deze plakjes op je mooiste plank of bord en besprenkel het met de truffelolie.

 

Verspreid dan de de (Serrano)ham plakjes over de courgette en daarna ook de rucola.

 

Besprenkel je de salade vervolgens met de zoetzure creme met balsamicoazijn en maak de salade af met een beetje geraspte parmezaanse kaas of edelgist.

 

TIP: Je kan de edelgistvlokken rechtstreeks uit het potje gebruiken, maar wist je dat je van Edelgistvlokken ook heel makkelijk vegan Parmezaanse kaas kunt maken? Hier vindt je het recept om dit te maken.  

 

En dan... Genieten!

 

rucolasalade met balsamico creme en truffelolie

Reacties

  1. gezondheid blogger gezondheid blogger

    Ik was op zoek naar meer informatie over een gezonde levensstijl. Je blog heeft me nieuwe inspiratie gegeven, dus dank je wel!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed