Vegan 'Parmezaanse Kaas' maken van Edelgistvlokken

Vegan 'Parmezaanse Kaas' maken van Edelgistvlokken

Genieten van een noot-kaasachtige smaak met deze veganistische strooikaas.

Zelf 'Parmezaanse Kaas' maken van Edelgistvlokken is super makkelijk en lekker! 

Heerlijk over je bord pasta of als smaakmaker bij groente.

 

Ingrediënten:

 

 

Rooster de sesamzaad kort in een droge koekenpan. Laat ze even afkoelen en meng alle ingrediënten samen in een keukenmachine tot de gewenste consistentie.

 

Smakelijk!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed