Vegan 'Parmezaanse Kaas' maken van Edelgistvlokken

Vegan 'Parmezaanse Kaas' maken van Edelgistvlokken

Genieten van een noot-kaasachtige smaak met deze veganistische strooikaas.

Zelf 'Parmezaanse Kaas' maken van Edelgistvlokken is super makkelijk en lekker! 

Heerlijk over je bord pasta of als smaakmaker bij groente.

 

Ingrediënten:

 

 

Rooster de sesamzaad kort in een droge koekenpan. Laat ze even afkoelen en meng alle ingrediënten samen in een keukenmachine tot de gewenste consistentie.

 

Smakelijk!

-

Dit recept is ontwikkeld in samenwerking met Mattisson

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed