Portobello met een vulling van gekaramelliseerde rode ui, dadel en rozemarijn

  • Geplaatst op
  • Door Suzanne Thijssen
  • 0
Portobello met een vulling van gekaramelliseerde rode ui, dadel en rozemarijn

Een heerlijk Herfstig recept met de Amanprana Immuno Botanico Kruidenmix

Ingrediënten:

 

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een ovenschaal in.

Pel en snipper de uien en het teentje knoflook. Ontpit de dadels en snijd ze klein. Verwarm een scheutje olie in de wok en fruit de ui met het knoflook. Voeg dadels en rozemarijn toe, en laat alles lekker zacht worden. Besprenkel met wat stroop en een klein scheutje balsamico. Laat de stroop karamelliseren. Breng op smaak met wat grof zeezout en de Amanprana immuno botanico kruidenmix. Smeer de paddenstoelen in met olijfolie (boven- en onderkant) en leg ze in de ovenschaal. Vul ze met het ui/dadelmengsel en laat ze in zo’n 10 tot 15 minuten in de oven goudbruin en gaar worden.
Eventueel kan je de portobello overstrooien met parmezaan of grana padano.

 

Tip:

De immuno kruidenmix bestaat uit, o.a., sumak (een wonder best uit het Midden-Oosten) en ashwaganda (ook gekend als Indiase ginseng). Een extra lepeltje doet je goed!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed