Menu
EUR
Glutenvrije ontbijtkoek met Ahornsiroop

Glutenvrije ontbijtkoek met Ahornsiroop

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Een super lekker ontbijtrecept voor zelfgemaakte, glutenvrije ontbijtkoek. Deze homemade ontbijtkoek kun je zonder zorgen aan je kinderen meegeven of als ontbijt eten.

12 stukjes | 20 min. bereiden

Wat heb je nodig:

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 160°C.

Hak de cashewnoten grof en zet apart.

Meng de rest van de ingrediënten in een kom, tot een stevig deeg ontstaat.

Doe in een cakeblik of ovenschaal en strooi de cashewnoten erover. Bak in ca. 50 minuten goudbruin in de oven.

Dit recept komt van TerraSana.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!