Menu
EUR
Bakbananenmeel Muffins met Mango, Framboos en Pistache

Bakbananenmeel Muffins met Mango, Framboos en Pistache

Door: Mieke Hendriks i.s.m. Food by San Reacties: 0

Haal de zomer in huis met deze heerlijke glutenvrije muffins van Bakbananenmeel. Deze voedzame muffins zijn heerlijk als tussendoortje, maar je kan er ook goed je dag mee starten. Je darmen worden van deze muffins ook erg blij, want bakbananenmeel bevat goede koolhydraten die zorgen voor een verbeterde stoelgang.

Recept voor 8 muffins

Wat heb je nodig?

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 165°C 

Klop de eieren los en meng met de kwark, amandelmelk & maple syrup. ⁠

Meng ook het bakbananenmeel & amandelmeel en bakpoeder er doorheen. ⁠

Schep daarna de mango, frambozen en pistache noten er doorheen.

Verdeel het beslag over muffin vormpjes en top af met amandelschaafsel.

Bak voor 20 minuten op 165 graden in een hete lucht oven. ⁠

Als de muffins wat zijn afgekoeld kun je ze nog aftoppen met wat verse mango, granaatappelpitjes, pistachenootjes en framboos.

Smakelijk!

Dit recept is voor Puur Mieke ontwikkeld door Sanne van de foodblog Food by San.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!