Menu
EUR
Zoete aardappelsalade met gemarineerde kippendij

Zoete aardappelsalade met gemarineerde kippendij

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Wat heb je nodig:

  • 200 g kipdij, in blokjes
  • 2 el Puur Mieke coconut aminos
  • 250 g zoete aardappel, schoongemaakt
  • 1 el Puur Mieke kokosolie
  • 200 g kerstomaatjes, verschillende kleuren
  • 1 winterpeen, geraspt
  • 2 stuks little gem of 200 g romaine sla
  • 2 bosui, in ringetjes
  • 25 g pecan noten

Dressing:

 

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200˚C

Meng de blokjes kipdij met 2 el coconut aminos en laat dit even staan

Snijd de zoete aardappel in blokjes. Doe in een steelpannetje en voeg water toe. Kook de zoete aardappel gaar in ongeveer 15 minuten. Een vork moet er gemakkelijk ingeprikt kunnen worden. Giet af.

Verhit een koekenpan met wat kokosolie en bak ondertussen de kipdij gaar en goudbruin.

Neem twee bowls en verdeel de sla hierover. Top dit met de zoete aardappel, de kipdij, de geraspte wortel en kerstomaatjes.

Verdeel hierover de bosui, pecannoten,

Maak de dressing door de mayonaise te mengen met de coconut aminos en de honing.

Drizzle over de bowl en serveer.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »