Menu
EUR
Pompoenkoek met witte bonenspread

Pompoenkoek met witte bonenspread

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Wat heb je nodig?

Bereiding:

Spread:

Pureer de witte bonen met de edelgistvlokken, beide soorten gerookt paprikapoeder, de oregano en de knoflook. Voeg de olijfolie en zoveel vocht toe dat een smeuige spread ontstaat. Breng de spread op smaak met zout.

Pompoenkoek:

Rasp de pompoen grof en meng het rasp met het kikkererwtenmeel en het water zodat een dik beslag ontstaat.

Verhit een koekenpan met olijfolie en schep het beslag in de pan en verdeel het met de achterkant van een natgemaakte lepel tot een platte koek. Bak de koek ongeveer 5 minuten op halfhoog vuur.

Draai de koek met behulp van een bord om en bak hem nog ongeveer 3 minuten, tot hij aan beide kanten goudbruin is. Snijd de koek in punten en serveer hem warm met de spread.

pompoenkoek

De koek kan ook koud gegeten worden of even opnieuw opgewarmd worden.

Smakelijk!

Handtekening Maartje


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!