Menu
EUR
Paleo Tulband

Paleo Tulband

Door: Mieke Hendriks Reacties: 1

Wellicht heb je minder tijd om de keuken in te duiken om lekkernijen te maken voor Pasen? Deze tulband maak je zo klaar zonder stress! Heerlijk plakje cake bij de koffie of thee als visite komt. Het “wow-effect” is gegarandeerd!

Ingrediënten:

Bereiding:

Prak de bananen in een ruime kom tot een gladde massa. Doe de eieren, de geraspte appel, citroensap, kokosolie bij de geprakte banaan en meng het goed met elkaar (kan ook in de keukenmachine). In een andere kom meng de 2 pakjes The Other Foods Pannenkoekmix en de 2 theelepels kaneel door elkaar.

Roer de natte ingrediënten (eerste kom) en de droge ingrediënten (tweede kom) goed bij elkaar en meng nog de rozijnen en de amandelschaafsel doorheen. Schep de deeg in een tulbandvorm (als je siliconen tulbandvorm gebruikt hoeft het niet ingevet worden) en leg het voor ca. 45-50 minuten op 180 graden in de voorverwarmde oven.

Na baktijd, laat de cake ca. 10 minuten afkoelen voordat je de het uit de tulbandvorm haalt. Snijd de cake in plakjes aan tafel, zodat je gasten de fantastische tulband vorm kunnen bewonderen!

Paleo tulband heel uit de oven

Paleo tulband aangesneden

Dit recept is ontwikkeld in samenwerking met The Other Foods


Reacties (1)

gravatar
Marjolein
Geplaatst op 2023-05-11 09:28:54
Dit recept ziet er heerlijk uit! Helaas kan ik The Other Foods pannenkoekenmix niet vinden in de webwinkel. Komt deze weer of is er een vervangend product wat ik kan gbruiken?

-----

Hi Marjolein,

Dank je wel voor je reactie! The Other Food is samengegaan met KPNI Foodie en verkoopt nu onder de merknaam Treat. Dus de pannenkoekenmix die je in de webshop vindt van Treat is de mix die voorheen van The Other Food was. https://www.puurmieke.nl/kpni-pannenkoek-mix-200g.html

We wensen je veel bakplezier!
gravatar
Nicoline Witmeer-Poland
Geplaatst op 2019-04-11 19:46:08
HoHeb een vraag kan je de banaan ook door iets anders vervangen. Ik heb een kind die echt geen banaan mag. Ik wil deze graag maken.

Hoi Nicoline.
Goede vraag! De banaan zou ook weggelaten kunnen worden of vervangen door een andere fruit, bijvoorbeeld appelmoes, alleen dan moet je het wat langer bakken, omdat appelmoes natter is dan banaan
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!