Menu
EUR
Noedelbowl met kiemgroente en rijstnoedels

Noedelbowl met kiemgroente en rijstnoedels

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Ontdek een heerlijke snelle maaltijd die perfect is voor drukke dagen, een Aziatische rijstnoedelsoep! Met een bereidingstijd van slechts 25 minuten, combineert dit recept eenvoudige ingrediënten zoals prei, gemengde paddenstoelen en broccoli in een smakelijke kippenbouillon met een vleugje coconut aminos. Een super lekkere warme kom comfort die perfect is om te delen of gewoon om jezelf te verwennen na een lange dag.

4 personen | 25 min. 

Wat heb je nodig:

Bereiding:

Zet een grote soeppan op het vuur en verhit hierin de kokosolie. Voeg de prei ringen toe en bak deze glazig. Voeg de paddenstoelen toe en bak deze mee tot de paddenstoelen goudbruin zijn.

Ondertussen kook je de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar, giet af en spoel even na met koud water. Zet apart. Kook de eieren zoals je ze zelf lekker vindt.

Voeg de bouillon toe aan de soeppan en breng aan de kook. Voeg de broccoli roosjes toe en kook deze mee tot ze gaar zijn. Voeg op het laatst de coconut aminos toe.

Neem vier grote kommen en verdeel hier de gekookte noedels over. Schenk de bouillon over de noedels heen en verdeel de groentes over de kom.

Leg op elke bowl een opengesneden eitje en wat gesneden rode peper. Verdeel de kiemgroente eroverheen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!