Menu
EUR
Vegan 'Parmezaanse Kaas' maken van Edelgistvlokken

Vegan 'Parmezaanse Kaas' maken van Edelgistvlokken

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Genieten van een noot-kaasachtige smaak met deze veganistische strooikaas.

Zelf 'Parmezaanse Kaas' maken van Edelgistvlokken is super makkelijk en lekker! 

Heerlijk over je bord pasta of als smaakmaker bij groente.

Ingrediënten:

Rooster de sesamzaad kort in een droge koekenpan. Laat ze even afkoelen en meng alle ingrediënten samen in een keukenmachine tot de gewenste consistentie.

Smakelijk!

Dit recept is ontwikkeld in samenwerking met Mattisson


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert
Recente artikelen
Tom Kha Kai
28-08-2025
Tom Kha Kai
Thaise Mangosalade
28-08-2025
Thaise Mangosalade
Pad Thai met kip
26-08-2025
Pad Thai met kip
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct ons leef puur receptenboek met 30 gezonde en snelle recepten
Bankoverschrijving Billink PAY By Bank
Kies uw taal
Kies uw valuta
Mijn account
Wachtwoord vergeten?
Recent toegevoegd
Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!