Menu
EUR
Havermout-druivenpannenkoekjes met peer

Havermout-druivenpannenkoekjes met peer

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Met het recept voor de zoete variant bak je in een handomdraai lekkere zoete en luchtige pannenkoekjes. Glutenvrij en gezoet met druivensap. Samen met wat peer, druiven en munt is dit zeker het proberen waard.

(voor 6 kleine of 3 grote pannenkoeken)

Wat heb je nodig?

Bereiding:

Meng in een ruime kom de havermout met het druivensap en laat dit 30 minuten staan.

Voeg dan het water, de azijn en het zuiveringszout toe en meng alles tot een glad beslag.

Verhit een koekenpan met een klein beetje kokosolie. Schep wat beslag in de koekenpan (de grote van de pannenkoekjes kun je zelf bepalen, kleine pannenkoekjes bakken gaat prima met dit beslag, maar ook grotere pannenkoeken is geen probleem) en vorm het eventueel met de achterkant van een natte lepel tot een mooi rond pannenkoekje.

Bak het pannenkoekje op laag tot middelhoog vuur tot de bovenkant droog is. Draai het pannenkoekje dan voorzichtig om en bak het nog ongeveer 2 minuten, totdat de onderkant ook mooi bruin is.

Bak op dezelfde manier pannenkoekjes van de rest van het beslag en houd ze eventueel warm tot alle pannenkoekjes klaar zijn.

Schil de peer en snijd in repen. Halveer de druiven en snijd de munt in reepjes. Leg de peer en de druiven bij de pannenkoekjes op een schaal, besprenkel met een beetje citroensap en verdeel de munt erover.

Havermout-druivenpannenkoekjes met peer op bord

Smakelijk!

Handtekening Maartje


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!