Menu
EUR
Haver-Kokos repen met Collageen

Haver-Kokos repen met Collageen

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Heb je dit weekend een half uurtje tijd maak dan zeker deze repen. Zo heb je de komende week altijd een gezonde snack bij de hand. Door de toevoeging van Collageen krijg je ook heel eenvoudig je dagelijkse portie binnen en zijn je darmen er ook blij mee.

Wat heb je nodig:

Bereiding:

Zet je keukenmachine klaar met het hakmes in de machine. Voeg alle ingrediënten behalve de haverdrink samen in de keukenmachine. Mocht je dadels met pit gebruiken, verwijder dan eerst de pit voordat je deze toevoegt aan de keukenmachine. Blend alles samen tot een fijn, egaal geheel.

Voeg nu drie eetlepels haverdrink toe aan je de droge mix en blend alles kort samen, voeg als dit nodig is nog 1 eetlepel haverdrink toe om er een plakkerig geheel van te maken.

Stort de haver-kokos mix op een vel bakpapier en leg er nog een vel bovenop. Duw nu met je handen totdat je een mooi plakkaat hebt van ongeveer één centimeter dik. Verwijder de bovenste vel bakpapier.

Gebruik de chocoladedruppels of breek een reep chocolade in kleine stukjes en strooi deze erover. Druk ze even aan zodat ze stevig in de haver-kokos mix zitten. Laat het in zijn geheel opstijven in de koelkast voor minimaal twee uur. Snijd het daarna in kleine blokjes.

Bewaar in de koelkast of in de vriezer. Heerlijk als ontbijt, tussendoortje of voor na het sporten. Met de toevoeging van collageen bevatten deze repen extra veel eiwitten.

Smakelijk!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!