Menu
EUR
Glutenvrije Bruine Bolletjes

Glutenvrije Bruine Bolletjes

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Wat heb je nodig?

Bereiding:

Verwarm je oven op 160 gr. (heteluchtoven)

Meng alle droge ingrediënten goed in een kom met een vork, voeg daarna de natte ingrediënten toe en meng tot een luchtig beslag.

Laat 5 min. staan, zodat je het daarna makkelijk kunt gebruiken.

Verdeel in 2 gelijke delen. Maak ronde ballen en leg ze op een ovenplaat bedekt met bakpapier. Bak af in 12 min en laat nog 10  min. nagaren met de oven uit.

Glutenvrije bruine bolletjes

Smakelijk!


Dit recept komt uit het gratis e-book van Ralph&Jane.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!