Menu
EUR
Glutenvrije Bruine Bolletjes

Glutenvrije Bruine Bolletjes

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Wat heb je nodig?

Bereiding:

Verwarm je oven op 160 gr. (heteluchtoven)

Meng alle droge ingrediënten goed in een kom met een vork, voeg daarna de natte ingrediënten toe en meng tot een luchtig beslag.

Laat 5 min. staan, zodat je het daarna makkelijk kunt gebruiken.

Verdeel in 2 gelijke delen. Maak ronde ballen en leg ze op een ovenplaat bedekt met bakpapier. Bak af in 12 min en laat nog 10  min. nagaren met de oven uit.

Glutenvrije bruine bolletjes

Smakelijk!


Dit recept komt uit het gratis e-book van Ralph&Jane.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct ons leef puur receptenboek met 30 gezonde en snelle recepten
Billink SOFORT
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!