Menu
EUR
Boerenkoolsalade met dadels, rode kool en amandel

Boerenkoolsalade met dadels, rode kool en amandel

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Deze boerenkoolsalade is niet alleen snel en eenvoudig te maken, maar zit ook boordevol smaak en gezonde ingrediënten. De toevoeging van medjool dadels, edelgistvlokken en geroosterde amandelen zorgt voor een heerlijke mix van smaken en texturen. De salade is ook makkelijk mee te nemen als gezonde lunch.

4 personen | 15 minuten

Wat heb je nodig:

Dressing

Bereiding:

Om de salade te maken doe je de boerenkool in een ruime kom en voeg hier de olijfolie en wat grof zeezout toe. Masseer de boerenkool nu met je handen tot het mooi gaat glanzen en slinkt.

Voeg de rode kool toe en meng de gesneden dadels, edelgistvlokken en de gehakte amandelen erdoor.

Maak de dressing door de olijfolie te mengen met de coconut aminos, limoensap, mosterd en honing. Mix goed door en serveer bij de salade.

Tip: De salade kan ook goed bewaard worden dus ideaal om mee te nemen als gezonde lunch.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!