Menu
EUR
Bloemkoolcouscous met romige groene kruidendressing

Bloemkoolcouscous met romige groene kruidendressing

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

(groentegerecht voor 2 tot 3 personen)

Wat heb je nodig?

Bereiding:

Maal de bloemkoolroosjes in een keukenmachine tot couscous.

Doe de tuinerwtjes in een hittebestendig kommetje, giet er kokend water overheen tot ze net onderstaan, dek het kommetje af (bijvoorbeeld met een schoteltje), laat de tuinerwtjes 10 minuten staan en giet ze dan af.

Snijd het witte gedeelte van 2 lente-uitjes in dunne ringetjes. Snijd het vruchtvlees uit de ingelegde citroen en snijd de schil in kleine stukjes. Haal de granaatappelpitjes uit de schil.

Schep de bloemkoolcouscous om met de tuinerwtjes, het witte gedeelte van de lente-uitjes, de stukjes ingelegde citroen en de granaatappelpitjes.

Voeg voor de dressing de zonnebloempasta, het groen van het bosje lente-uitjes, de knoflook, de munt, de peterselie, de dille, de honing of ahornsiroop, 2 theelepels citroensap en een snufje zout in de kom van een keukenmachine.

Pureer de ingrediënten voor de dressing en schenk er in een dun straaltje de olijfolie bij. Proef de dressing en breng hem verder op smaak met citroensap, zout en cayennepeper.

Serveer de bloemkoolcouscous met de dressing.

Bloemkoolcouscous met romige groene kruidendressing op bord

Smakelijk!

Handtekening Maartje


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!