Menu
EUR
Quinoasalade met geroosterde kikkererwten, rode biet en Zonnebloempasta

Quinoasalade met geroosterde kikkererwten, rode biet en Zonnebloempasta

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Een heerlijke quinoabowl! Alles in één grote kom, klaar in slechts 40 minuten. Lekker als lunch of maaltijdsalade.

1 grote bowl | 40 min.

Wat heb je nodig:

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 220°C.

Kook de quinoa in ca. 15 minuten gaar, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Meng de ingrediënten voor de kikkererwten en rooster ze in ca. 10 minuten gaar in de oven.

Snipper de rode ui. Snijd de rode biet(jes) en augurken in plakjes. Snijd de avocado in blokjes.

Rooster de pompoenpitten in een droge koekenpan goudbruin.

Haal de kikkererwten uit de oven. Giet de quinoa af.

Meng alle ingrediënten en geniet!

Dit recept komt van TerraSana.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!