Quinoa Kurkuma Curry

  • Geplaatst op
  • Door Suzanne Thijssen
  • 0
Quinoa Kurkuma Curry

Vegetarische curry met kurkuma pasta

Een recept waarin je de heerlijke kurkuma pasta van Biobites kunt gebruiken.

 

Ingrediënten:

  • 300 gram aardappels
  • 3 theelepels kurkuma pasta
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 theelepel chili poeder
  • 1 theelepel tomatenpuree
  • 1 theelepel koriander poeder
  • 1 cm gember geraspt
  • 400 ml kokosmelk
  • 150 gram quinoa
  • 200 gram spinazie
  • 400 gram kikkererwten
  • 400 gram tomaat in blokjes
  • Zout en peper naar smaak

 

Bereiding:

Doe het volgende in een grote pan: aardappel, knoflook, kurkuma, koriander chili, gember, kokosmelk, tomatenpuree, en tomaten. Breng aan de kook en voeg dan de quinoa en 300 ml kokend water toe.

Zet het vuur zachter, plaats een deksel erop en laat zachtjes koken. Voeg na 15 min. de kikkererwten toe en na nog eens 10 minuten de spinazie. Serveer als de spinazie helemaal is geslonken en de quinoa en aardappelen gaar zijn.

Voeg naar smaak eventueel nog zout en peper toe

 

Shop de kurkuma pasta hier

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed