Menu
EUR
Kruidkoek met amandel en chocolade

Kruidkoek met amandel en chocolade

Door: Mieke Hendriks Reacties: 2

Deze heerlijke kruidige en smeuïge cake is een ware traktatie! Heb je iets te vieren dan moet je deze cake zeker eens proberen.

Wat heb je nodig?

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een cakevorm (22-25 cm) met bakpapier.

Hak de amandelen en de chocolade fijn. 

Meng het amandelmeel, havermeel, speculaaskruiden, palmsuiker en een snufje zeezout.

Smelt de kokosolie.

Voeg de eieren en appelmoes toe aan de meelmix en mix het geheel goed door.

Voeg dan de gesmolten kokosolie en de eetlepel MCT olie toe en mix kortstondig.

Spatel 80% van de chocolade door het beslag. Giet het beslag in de cakevorm en strooi de overgebleven chocolade en amandelen over de speculaascake.

Bak in 40-45 minuten gaar in de oven.

 


Reacties (2)

gravatar
Esther
Geplaatst op 2022-11-14 22:15:47
wordt het dan totaal 275 g havermeel (als je geen amandelmeel gebruikt)?

-------

Hoi Esther,

Nee dan zou het totaal op 175 gram komen.

Groetjes Mieke
gravatar
Yvonne
Geplaatst op 2022-01-30 12:14:43
Kan je ipv MCT olie ook iets anders gebruiken?
---
Dat kan zeker! Je kunt de hoeveelheid vervangen door kokosolie. Dan gebruik je daar meer van.
Veel bakplezier!
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor 50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!