Chocoladevla

Chocoladevla

Heerlijke glutenvrije, vegetarische chocoladevla, waarvan de meeste ingrediënten nog tot half april in de aanbieding zijn! 

Wat heb je nodig voor 1 persoon:

 

- 300ml rijstmelk + 75 ml extra
- 2 eetlepels ahornsiroop graad a of c
- halve theelepel vanillepoeder
- 2 eetlepels raw cacaopoeder
- 30 gram arrownoot
- 2 eetlepels moerbei-crumble
- 1 eetlepel kokosvlokken of -rasp

 

Bereiding:

  • Doe 300 ml rijstdrank samen met de ahornsiroop, het vanillepoeder en het cacaopoeder in een pan en breng al roerend aan de kook.
  • Maak intussen een papje van 75 ml rijstdrank en de arrownoot. Zodra de melk kookt, zet je het vuur zacht en voeg je het papje in 1 keer toe. Roer met de garde net zolang tot de vla de gewenste dikte heeft.
  • Haal de pan van het vuur en blijf ca. 2 minuten goed roeren met de garde.
  • Schenk de vla in schaaltjes en laat de vla afkoelen in de koelkast. Warm opdienen kan natuur ook!
  • Bestrooi de vla voor het opdienen met moerbei-crumble en kokoschips of- rasp. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed