Menu
EUR
Glutenvrije Granola met perzik en framboos

Glutenvrije Granola met perzik en framboos

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Zelf glutenvrije granola maken is super eenvoudig. Met dit receptje heb je binnen 30 minuten een geurende bakplaat vol knapperige granola.

Wat heb je nodig:

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 160°C en leg een vel bakpapier op een bakplaat.

Smelt de kokosolie en hak eventueel de noten iets fijn.

Meng dan de havermout, amandelen, hazelnoten, kaneel/koekkruiden, ahorn siroop of een andere siroop, kokosolie, vanille extract en een snufje zout kort door elkaar in een kom.

Leg dit op de met bakpapier beklede bakplaat en bak voor 15 minuten. maak dan met een vork de granola los en bak nog een keer 15 minuten tot het mooi goudbruin is. Blijf er wel bij want het kan snel gaan en elke oven is anders.

Laat de granola dan afkoelen. Mix, als het is afgekoeld, de perzik en framboos snacks er doorheen. Bewaar het in een afgesloten bak zodat het lekker knapperig blijft.

Smakelijk!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert
Recente artikelen
Tom Kha Kai
28-08-2025
Tom Kha Kai
Thaise Mangosalade
28-08-2025
Thaise Mangosalade
Pad Thai met kip
26-08-2025
Pad Thai met kip
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct ons leef puur receptenboek met 30 gezonde en snelle recepten
Bankoverschrijving Billink PAY By Bank
Kies uw taal
Kies uw valuta
Mijn account
Wachtwoord vergeten?
Recent toegevoegd
Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!