Menu
EUR
Zelfgemaakte Bietenhummus

Zelfgemaakte Bietenhummus

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Op zoek naar een verrassende twist op klassieke hummus? Deze rode bietenhummus is heerlijk romig, fris van smaak en zit boordevol voedzame ingrediënten. Supermakkelijk te maken en perfect als kleurrijke dip bij rauwkost of als smeersel op een cracker.

4 porties | 10 minuten

 Wat heb je nodig:

Bereiding:

  1. Spoel de kikkererwten af en doe die in een keukenmachine samen met de gekookte bietjes, het citroensap en de tahin.

  2. Voeg een beetje zout en peper naar smaak toe.

  3. Draai het in de machine tot een glad geheel.

  4. Is het te droog voeg dan een paar eetlepels Griekse olijfolie toe, tot de gewenste dikte.

Ook lekker om te dippen met paprika, worteltjes of stukjes komkommer.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct ons leef puur receptenboek met 30 gezonde en snelle recepten
Billink SOFORT
Kies uw taal
Kies uw valuta
Mijn account
Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!