Menu
EUR
Oosterse Zalmcocktail

Oosterse Zalmcocktail

Door: Mieke Hendriks Reacties: 0

Deze feestelijke zalmsalade met warm gerookte zalm, avocado, verse dille en augurk is een eenvoudig maar stijlvol voorgerecht. Serveer het in een mooi glas op een bedje van sla en werk af met cress voor een frisse en kleurrijke touch. Perfect voor feestdagen, een diner met vrienden of een zomerse lunch. Klaar in slechts 15 minuten.

4 personen | 15 minuten

Wat heb je nodig:

  • 250 gram warm gerookte zalm
  • 1 avocado, in blokjes
  • 2 takjes verse dille
  • 2 augurken, in kleine blokjes (kappertjes kan ook)
  • Sla
  • Cress (tuinkers of andere)

Dressing:

Bereiding:

  1. Pluk de warm gerookte zalm uit elkaar. Doe over in een kleine mengkom.

  2. Voeg de avocado blokjes toe, de geknipte dille en de augurkblokjes.

  3. Voeg de dressing toe en roer het geheel goed om.

  4. Neem 4 mooie glazen die niet al te smal zijn en leg hier een paar slablaadjes in.

  5. Verdeel de zalmsalade over de glazen en eindig met wat blaadjes van de tuinkers of andere cress.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste die reageert
Recente artikelen
Tom Kha Kai
28-08-2025
Tom Kha Kai
Thaise Mangosalade
28-08-2025
Thaise Mangosalade
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct ons leef puur receptenboek met 30 gezonde en snelle recepten
Bankoverschrijving Billink PAY By Bank
Kies uw taal
Kies uw valuta
€
Mijn account
Wachtwoord vergeten?
Recent toegevoegd
Totaal incl. btw
0,00
Bestel nog voor €55,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Dit artikel is toegevoegd aan jouw winkelwagen!