Oosterse Zalmcocktail
Reacties: 0
Deze feestelijke zalmsalade met warm gerookte zalm, avocado, verse dille en augurk is een eenvoudig maar stijlvol voorgerecht. Serveer het in een mooi glas op een bedje van sla en werk af met cress voor een frisse en kleurrijke touch. Perfect voor feestdagen, een diner met vrienden of een zomerse lunch. Klaar in slechts 15 minuten.
4 personen | 15 minuten
Wat heb je nodig:
- 250 gram warm gerookte zalm
- 1 avocado, in blokjes
- 2 takjes verse dille
- 2 augurken, in kleine blokjes (kappertjes kan ook)
- Sla
- Cress (tuinkers of andere)
Dressing:
- 2 el mayonaise
- Sap van ½ limoen
- 1 el Coconut Aminos
Bereiding:
- Pluk de warm gerookte zalm uit elkaar. Doe over in een kleine mengkom.
- Voeg de avocado blokjes toe, de geknipte dille en de augurkblokjes.
- Voeg de dressing toe en roer het geheel goed om.
- Neem 4 mooie glazen die niet al te smal zijn en leg hier een paar slablaadjes in.
- Verdeel de zalmsalade over de glazen en eindig met wat blaadjes van de tuinkers of andere cress.

